All inclusive in Zeeuws-Vlaanderen, Oostburg 6-daagse busreis

 • Brugge
 • Sluis
 • Brugge
 • Vlissingen
 • Natuurgebied het Zwin
 • 20 foto's
 • Busreizen
 • Rondreizen
 • Modern hotel gelegen in het centrum van Oostburg
 • Bezoek aan o.a. Brugge, Oostende, Knokke en natuurgebied het Zwin
 • All Inclusive
 • Nieuwe reis
 • Genieten met prachtige Vlaamse steden om de hoek!

Groepsgrootte min. 25 en max 44 deelnemers

Nieuw in ons aanbod: een heerlijke All Inclusive reis naar het prachtige Zeeuws-Vlaanderen! Proef de Hollandse en Belgische gastvrijheid tijdens uitstapjes naar o.a. Sluis, Terneuzen, Knokke, Oostende, Vlissingen en Brugge. Ook een bezoek aan natuurgebied het Zwin mag niet ontbreken! U verblijft in familiehotel Du Commerce in Oostburg waar u geniet van heerlijk eten en tevens de drankjes inclusief

Vervoersmogelijkheden
6-daags programma
 1. Dag 1: Oostburg, ca. 280 km
 2. Dag 2: Sluis, Knokke en natuurgebied het Zwin, ca. 60 km
 3. Volledig 6 daags programma

Over All inclusive in Zeeuws-Vlaanderen, Oostburg

Intro

Nieuw in ons aanbod: een heerlijke All Inclusive reis naar het prachtige Zeeuws-Vlaanderen! Proef de Hollandse en Belgische gastvrijheid tijdens uitstapjes naar o.a. Sluis, Terneuzen, Knokke, Oostende, Vlissingen en Brugge. Ook een bezoek aan natuurgebied het Zwin mag niet ontbreken! U verblijft in familiehotel Du Commerce in Oostburg waar u geniet van heerlijk eten en tevens de drankjes inclusief zijn. Deze reis heeft alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie!

Annuleringstermijn

Met minder deelnemers dan het minimum behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvangt u hierover tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.


Verblijf


Locatie

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1: Oostburg, ca. 280 km

  Na de koffie op de wisselplaats gaan we op weg naar Zeeuws-Vlaanderen. Onderweg maken we een stop waar u gelegenheid heeft om te lunchen. Na aankomst in eenhoornstad Oostburg heeft u nog tijd om kennis te maken met uw verblijfplaats. Wandel door het centrum met het beeld van de eenhoorn, strijk neer op een terrasje of relax in het hotel, aan u de keuze.

 2. Dag 2: Sluis, Knokke en natuurgebied het Zwin, ca. 60 km

  Na het ontbijt rijden we naar het vestingstadje Sluis met haar historische centrum. Naast een rijke geschiedenis met vestingwallen, oude stadspoorten en het 14e-eeuwse stadhuis met het enige Belfort van Nederland vindt u in Sluis een ruim aanbod aan winkels, restaurants en cafés. Hierna gaan we de grens over voor een kort bezoek aan de mondaine badplaats Knokke-Heist, waar zich tevens het informatiecentrum van het beschermde natuurgebied het Zwin bevindt. In dit interactieve natuurbelevingspark leert u alles over dit bijzondere natuurgebied met een uitzonderlijke planten- en dierenrijkdom; in totaal zijn in het Zwin ca. 350 vogelsoorten vastgesteld. Vanaf de panoramatoren en het kijkcentrum geniet u van een prachtig uitzicht op de unieke Zwinvlakte en de omliggende natuur.

 3. Dag 3: Brugge, Oostende en Blankenberge, ca. 130 km

  Vandaag staat in het teken van de historische stad Brugge, ook wel het 'Venetië van het noorden' genoemd. U kunt de stad op eigen gelegenheid verkennen. Onze suggestie: maak een boottocht over de reien (grachten) of een rit per paardenkoets door het centrum van Brugge (excl.). Via de Vlaamse kust en de badplaatsen Oostende en Blankenberge rijden we terug naar ons hotel in Oostburg. 


 4. Dag 4: Terneuzen en Philippine, ca. 70 km

  Onze eerste stop vandaag is in de havenstad Terneuzen aan de Westerschelde. U kunt hier een wandeling maken door de binnenstad met smalle straatjes en historische pandjes, uitwaaien op de zeeboulevard of op één van de vele terrassen op de Grote Markt genieten van een kopje koffie met Zeeuwse bolus. Vervolgens rijden we naar Philippine, dé plek om mosselen te eten. Ooit was Philippine een mosselhaven, maar door het indammen van de zeearm kwam in 1952 een eind aan een eeuwenlange visserijgeschiedenis. De vele mosselrestaurants in Philippine herinneren nog aan dit roemrijke verleden!

 5. Dag 5: Vlissingen, ca. 125 km

  Er staat vandaag een leuk uitstapje naar Vlissingen op de planning, gelegen aan de Westerschelde en een echte havenstad! Door de ligging werd Vlissingen in de 17e eeuw steeds belangrijker, kreeg Michiel de Ruyter zijn naamsbekendheid en floreerde de handel. Er is vandaag voor ieder wat wils. U kunt neerstrijken op één van de terrasjes aan de boulevard, winkelen in de winkelstraat of komt u liever meer te weten over de maritieme geschiedenis van Zeeland in het MuZEEum? Er is voldoende tijd om zelf op ontdekking te gaan.

 6. Dag 6: Mechelen en wisselplaats, ca. 310 km

  Na het ontbijt nemen we afscheid van Oostburg en zetten koers naar Mechelen, gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De stad kent een bijzonder rijke geschiedenis en heeft een mooi historisch centrum met vele bezienswaardigheden. Laat u meevoeren langs panden uit de renaissance- en rococoperiode en bezoek de imposante Sint-Romboutskathedraal, die hoog boven Mechelen uit torent. Ook een wandeling over het drijvende pad op het riviertje de Dijle, die dwars door de stad stroomt, is een aanrader! Mechelen is ook een stad voor fijnproevers; proef de streekgerechten en natuurlijk de streekbieren op één van de vele terrasjes of in de gezellige restaurants. In de middag rijden we naar de wisselplaats voor het afscheidsdiner, een gezellige afsluiting van uw vakantie. Aansluitend wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.


   


   


   


   


   


   


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • Koffie voor vertrek op de wisselplaats
 • Luxe comfort class touringcar
 • Deskundige chauffeur tevens reisleider
 • 5 Overnachtingen in Hotel du Commerce in Oostburg
 • 5x Ontbijt, 5x lunch(pakket) en 5x diner
 • Dagelijks koffie en thee
 • Dagelijks drankjes van 11.00-22.00 uur (o.a. fris- en vruchtendrank, bieren van de tap, huiswijn en diverse sterke dranken zoals gin, wodka en whiskey)
 • Afscheidsdiner op de wisselplaats
Niet inbegrepen
 • Niet genoemde maaltijden.
 • Tenzij anders vermeld, zijn optionele excursies en entreegelden voor bijv. kastelen en musea niet inbegrepen. Wij verplichten u tot niets, u bepaalt zelf waar u aan deelneemt. Een actueel overzicht volgt bij uw reisdocumenten.

Touringcar Informatie

Opstapplaatsen

Voor deze reis zijn diverse opstapplaatsen mogelijk. Nadat u bij uw opstapplaats door onze touringcarchauffeur met de touringcar bent opgehaald, wordt u naar onze wisselplaats gebracht. Hier stapt u over op de touringcar naar uw vakantiebestemming.
Opstapplaatsen worden opgehaald.

Heenreis

 • tussen 05:00 en 08:00 uur
 • Vertrek vanaf uw opstapplaats
 • 09:15-09.30 uur
 • Vertrek vanaf Onze wisselplaats

Terugreis

 • 18:15-18.30 uur
 • Vertrek vanaf Onze wisselplaats
 • tussen 19:00 en 22:30 uur
 • Aankomst bij uw uitstapplaats
N.b. Bovengenoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen, de exacte vertrektijd vindt u op uw reisbescheiden.

Wisselplaats

De voordelen van onze wisselplaats
- Ruime parkeergelegenheid waar u uw eigen auto (op eigen risico) tegen betaling kunt parkeren
- De touringcars staan overzichtelijk opgesteld
- Er zijn bagagekarretjes aanwezig
- Goede sanitaire voorzieningen
- Een coördinator van de Jong Intra Vakanties voor al uw vragen
- Een kopje koffie bij vertrek
- Een warm afscheidsdiner bij terugkomst
Overnachting nabij de wisselplaats
U kunt op diverse manieren naar de wisselplaats reizen, zoals met onze servicelijnen. Maar vindt u de opstaptijd in uw regio te vroeg? Dan heeft u de mogelijkheid om Zeddam (nabij onze wisselplaats in Didam) te overnachten. Na een heerlijk ontbijt, rijdt u in hooguit een kwartiertje naar onze wisselplaats Partycentrum Boszicht/ Restaurant Juffrouw Tok in Didam. U kunt er ook voor kiezen om vanaf Zeddam met een touringcar naar Didam te reizen. Kies dan opstapplaats Zeddam (opstapcode: 7038).

Hotel Restaurant Ruimzicht
Kilderseweg 19, 7038 EH Zeddam (A12 afrit 30)
T: 0314-651941, info@ruimzicht.com

Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, een hotelbar en twee type kamers; Classic (basis inrichting) en Comfort (recent vernieuwd). Alle kamers zijn voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Er is geen lift aanwezig. Indien u slecht ter been bent kunt u dit aangeven bij boeken. Wifi is gratis in het hotel.

Voordeeltarieven - logies & ontbijt
Classic
2-pers. kamer € 95
1-pers. kamer € 70

Comfort
2-pers. kamer € 110
1-pers. kamer € 82,50

Bovenstaande tarieven zijn per kamer per nacht inclusief ontbijt en het parkeren van uw auto gedurende de reis. Toeristenbelasting is niet inbegrepen (ca. € 1,25 p.p.p.n.). Deze voordeeltarieven zijn alleen van toepassing bij een boeking rechtstreeks bij het hotel (per e-mail of telefonisch) en bij een reservering van een reis van de Jong Intra Vakanties. Wanneer u boekt via andere boekingssites zijn het ontbijt en de parkeerkosten niet inclusief.
Parkeren
Wanneer u ervoor kiest om met eigen auto naar onze wisselplaats te reizen, kunt u tegen betaling parkeren. De parkeertarieven bedragen € 15 voor reizen t/m 7 dagen en € 20 voor reizen vanaf 8 dagen. Indien u gebruik wenst te maken van de parkeerfaciliteiten bij de wisselplaats hoeft u dit niet vooraf bij te boeken. U kunt zich met uw reisbescheiden melden bij een van de parkeerwachters en het bedrag contant afrekenen.

REIZEN MET COMFORT

Bij de Jong Intra Vakanties reist u altijd met een comfort class touringcar.

De comfort class touringcar is een luxe touringcar met een duidelijk doel: uw vakantie beleving zo comfortabel mogelijk maken.

Elke touringcar is voorzien van

 • Dubbele beglazing
 • Stereo geluidsinstallatie
 • Luchtvering
 • Airconditioning
 • Toilet
 • Koelkast
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • 2 Toegangsdeuren
 • Comfortabel verstelbare stoelen
 • touringcar-grid
 • Bus
 • Touringcar
 • Touringcar
 • Touringcar
 • Wisselplaats
 • Touringcar, Levico
 • Touringcar, Levico
 • Bus
 • Touringcar

Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland

Lees meer over uw vakantiethema


Anderen bekeken ook