Hartbrugspecials

 

HartbrugReizen biedt georganiseerde reizen door heel Europa aan met begeleiding

HartbrugReizen is dé aanbieder in groepsreizen voor mensen die zich graag veilig voelen door de permanente aanwezigheid van begeleiding die op de achtergrond meereist. Heeft u plotseling een steuntje in de rug nodig, voelt u zich niet lekker, heeft u behoefte aan een luisterend oor of aan een arm om uw schouder? Dan is HartbrugReizen uw ideale reisorganisatie.

 

HartbrugReizen is sinds 1987 actief in de reiswereld. Het initiatief werd genomen door Hartpatiënten Nederland: de grootste, oudste en bekendste belangenorganisatie voor hartpatiënten in Nederland.

Destijds was het doel om hartpatiënten uit hun isolement te halen. Nu, 35 jaar later, is HartbrugReizen uitgegroeid tot een volwaardige organisatie die zich toelegt op het aanbieden van reizen met een extra veilig gevoel: Zorgeloos samen op pad, en écht niet alleen voor hartpatiënten!

Reizigers waarderen al onze reizen enorm en mede daardoor zien wij ze regelmatig terug. Iedereen voelt zich altijd bijzonder welkom en vooral veilig. Onze groepen bestaan altijd uit een vrolijke mix van deelnemers. Iedereen is welkom en onze ongedwongen sfeer waarin iedereen zich prettig voelt en zichzelf kan zijn, staat voorop.

Kijk voor meer informatie over HartbrugReizen op www.hartbrugreizen.nl.

 

  • 50 jaar ervaring
    Al 50 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
  • Altijd bereikbaar
    Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
  • Veilig op vakantie
    ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds