Een feestelijk nieuwjaar 5-daagse riviercruise met mps Salvinia

 • Amsterdam nieuwjaar
 • Amsterdam vuurwerk
 • Wijk bij Duurstede
 • Een feestelijk nieuwjaar
 • Hoorn
 • 11 foto's
 • Kerstreizen
 • Riviercruises
 • Rondreizen

Groepsgrootte min. 75 en max 124 deelnemers

 • Cruise per mps Rembrandt van Rijn
 • Vier Oud & Nieuw aan boord
 • Ontdek Devenber, Hoorn, Amsterdam en Wijk bij Duurstede
 • Volpension

Het nieuwe jaar vieren op het water is een onvergetelijke gebeurtenis. De gezelligheid aan boord, de sfeervolle ambiance in de omgeving en de dynamiek van onze hoofdstad zijn de perfecte ingrediënten voor een feest met allure. En de reis over het water naar dit hoogtepunt is een prachtig begin van het jaar.

Vervoersmogelijkheden
5-daags programma
 1. Dag 1: Arnhem - Deventer
 2. Dag 2: Deventer - Kampen - Hoorn
 3. Volledig 5 daags programma

Over Een feestelijk nieuwjaar

Intro

Het nieuwe jaar vieren op het water is een onvergetelijke gebeurtenis. De gezelligheid aan boord, de sfeervolle ambiance in de omgeving en de dynamiek van onze hoofdstad zijn de perfecte ingrediënten voor een feest met allure. En de reis over het water naar dit hoogtepunt is een prachtig begin van het jaar.


Verblijf

Kamers
In alle hutten zijn volop faciliteiten, zoals een douche en toilet, aparte wastafel, föhn, televisie, een kluisje, bergruimte, regelbare airconditioning en twee aparte bedden, waarvan er één overdag wordt omgebouwd tot een bankje. De hutten 130 en 131 hebben dezelfde faciliteiten, maar dan met een vrijstaand tweepersoonsbed. In de 3-pers. hut is het derde bed alleen geschikt voor kinderen. Deze hut is iets groter dan de 2-pers. hut. De twee 3-pers. hutten op het hoofddek zijn ook te boeken voor 2 personen. Deze staan vermeld in de prijstabel als 2-pers. hut Plus. De 2-pers. B-hut is een fractie kleiner dan de standaard 2-pers. hut. Ook zijn er zeven 1-pers. hutten. De 2-pers. hutten op het promenadedek hebben grotere ramen dan die op het hoofddek. De ramen op het hoofddek zijn hoger geplaatst.
Faciliteiten
De bar en de dansvloer in de lounge zijn prima plekken voor een avond gezelligheid. Wil je liever ontspannen? Neem dan eens plaats in een massagestoel. Vanuit de lounge is de stuurhut bereikbaar om binnen te lopen. Hier staan banken om op het gemak de handelingen van de kapitein of de stuurman te volgen. Of ga eens het zonnedek op. Onder de overkapping en elders op het zonnedek staan diverse zitjes en ligbedden. Het ruime restaurant bevindt zich een dek lager en heeft natuurlijk grote ramen. Voorin het schip op het hoofddek bevindt zich een ontspanningsruimte met grote whirlpool, sauna, fitnessapparatuur, toilet en een grote doucheruimte.
Bijzonderheden
Bereikbaarheid
Tussen de verschillende dekken is een personenlift voor zes personen. Het is niet toegestaan een rollator mee te nemen, er zijn op aanvraag wel enkele huurrollators beschikbaar.

Verzorging
Aan boord van de Salvinia begint de dag met een royaal ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Het diner wordt aan tafel geserveerd. Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op het hutnummer, zodat alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met creditcard afgerekend kan worden.

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Dag 1: Arnhem - Deventer

  Tussen 8.00 en 9.00 uur verwelkomen wij alle reizigers in Arnhem aan boord van de Salvinia. De sfeervolle entourage en de gastvrije bemanning zorgen ervoor dat je je snel thuis zult voelen. Wanneer alle passagiers aan boord zijn, gooien we de trossen los en zetten koers naar Deventer waar wij de eerste nacht zullen doorbrengen.

 2. Dag 2: Deventer - Kampen - Hoorn

  Na een vroege afvaart arriveren we in de loop van de ochtend in Kampen. Hier is de tijd om een wandeling maken door de smalle straatjes van deze Hanzestad. Tijdens de lunch vervolgen we de reis naar Hoorn. Het is vanaf onze ligplaats slechts een paar honderd meter lopen naar het sfeervol verlichte centrum. Ook vanavond zorgt de muzikant voor een gezellige sfeer aan boord.

 3. Dag 3: Hoorn - Amsterdam

  Vandaag zetten we koers naar Amsterdam, dat zich opmaakt voor een zinderende jaarwisseling. In de namiddag is het mogelijk deel te nemen aan een grachtenrondvaart (excl.) door Amsterdam. Eenmaal terug aan boord van de Salvinia staat een onvergetelijke oudejaarsavond te wachten. We beginnen de avond met het diner. Daarna nodigen we iedereen uit in de lounge om daar met een groot feest het jaar 2025 in te luiden. Om middernacht laten we de kurken knallen en is er een middernachtsnack. De muziek speelt door tot in de kleine uurtjes. We wensen iedereen veel geluk en gezondheid voor het jaar 2025.

 4. Dag 4: Amsterdam - Wijk bij Duurstede

  We kunnen ons voorstellen dat je vandaag niet zo vroeg uit bed komt. Het ontbijt serveren we dan ook een uurtje later dan gebruikelijk. Via het Amsterdam-Rijnkanaal komen we bij Wijk bij Duurstede aan, onze volgende bestemming. Vandaag staat het Captains Dinner op het programma met aansluitend een daverend afscheidsfeest.

 5. Dag 5: Wijk bij Duurstede - Arnhem

  De Nederrijn brengt ons weer terug in Arnhem waar we tijdens de lunch arriveren. We zijn er zeker van dat je door deelname aan deze unieke reis een goede start heeft gemaakt van het nieuwe jaar.


Additionele informatie

Begin uitgerust aan de vakantie door al de avond voor vertrek in te schepen. Het inschepen is vanaf 20.00 uur en je betrekt de hut waar de hele reis in verbleven wordt. Uiteraard is het ontbijt de volgende ochtend inbegrepen in de prijs.


Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • Welkomstcocktail
 • Feestelijke jaarwisseling
 • Gehele reis live muziek
 • Captains Dinner
 • Reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en bijdrage SGR
Niet inbegrepen
 • Reis naar en van Arnhem
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes, excursies en entreegelden
 • Optioneel (per persoon):
 • Pre-night: €45 o.b.v. logies/ontbijt

Nog meer informatie over je vakantie

Wil je meer weten over de vakantiebestemming of het vakantiethema van je keuze? Je leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over je vakantieland


Anderen bekeken ook