André Rieu in Hamburg 5-daagse busreis Rieu in Hamburg

 • André Rieu
 • Hamburg
 • Lübeck, Christmas mood on the obertrave with historic facades.
 • Andre Rieu
 • Barclays arena Hamburg
 • 14 foto's
 • Busreizen
 • Rondreizen
 • Stedentrips
 • Gegarandeerd vertrek
 • Inclusief concert van André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest!
 • Lokale stadsgids in Hamburg
 • Verblijf in het centrum van Hamburg!
 • Nieuwe reis
 • Inclusief een magisch concert van André Rieu!

Groepsgrootte min. 25 en max 44 deelnemers

Moin, moin, welkom in Hamburg, welkom in de Hanzestad, een wereldstad en een freie stadt, dat zijn drie begrippen die Hamburg kunnen samenvatten. Een wereldstad, want Hamburg is de tweede grootste metropool van Duitsland (na Berlijn) en telt ruim 1.7 miljoen inwoners. Een Hanzestad, want door de gunstige ligging aan de Elbe is de stad voor enorme zeeschepen bereikbaar, een freie stadt omdat het ne

Vervoersmogelijkheden
5-daags programma
 1. Hamburg, ca. 400 km
 2. Hamburg met stadsgids en vrije middag
 3. Volledig 5 daags programma

Over André Rieu in Hamburg

Intro

Moin, moin, welkom in Hamburg, welkom in de Hanzestad, een wereldstad en een freie stadt, dat zijn drie begrippen die Hamburg kunnen samenvatten. Een wereldstad, want Hamburg is de tweede grootste metropool van Duitsland (na Berlijn) en telt ruim 1.7 miljoen inwoners. Een Hanzestad, want door de gunstige ligging aan de Elbe is de stad voor enorme zeeschepen bereikbaar, een freie stadt omdat het nergens en van niemand afhankelijk is en de stad in tegenstelling tot veel andere Duitse steden een eigen koers vaart. De bescheiden trots van de inwoners is meer dan terecht, de sfeer en de charme van de stad is internationaal en vol tradities.

Annuleringstermijn

Met minder deelnemers dan het minimum behouden wij ons het recht voor om de reis te annuleren. In voorkomende gevallen ontvangt u hierover tijdig bericht. Afhankelijk van uw reisduur is dit: reisduur t/m 7 dagen; uiterlijk 7 dagen voor vertrek; reisduur vanaf 8 dagen; uiterlijk 14 dagen voor vertrek.


Verblijf

Ligging
Dit hotel ligt in het centrum van Hamburg en is een ideale uitvalsbasis om Hamburg te ontdekken. Treinstation Dammtor en de winkelstraten zijn op loopafstand te vinden.
Kamers
Alle kamers zijn voorzien van tv, telefoon en een badkamer met douche of bad en toilet.
Faciliteiten
Receptie, lift, restaurant, bar, wellness en casino. Gratis Wifi in het hotel.
Bijzonderheden
Ontbijtbuffet

Locatie

Dagprogramma

Activiteiten kunnen van dag wisselen op basis van beschikbaarheid.

Dagprogramma

 1. Hamburg, ca. 400 km
  Na een kopje koffie op de wisselplaats rijden we richting Duitsland. Onderweg maken we een aantal stops voordat we in ons hotel in Hamburg arriveren.
 2. Hamburg met stadsgids en vrije middag
  Vandaag blijven we dichtbij en zullen we na ons ontbijt het programma starten. Onder leiding van een gids zullen we vandaag kennis maken met Hamburg. Het is de enige stad in Europa met een groot meer, omgeven door prachtige gebouwen, terrasjes, cafés en restaurants. In de Altstadt vindt u vele historische en moderne monumenten waaronder het prachtige Rathaus, dat met 647 kamers niet onderdoet voor Buckingham Palace. Winkelliefhebbers kunnen terecht in het grootste overdekte winkelcentrum in de binnenstad van Hamburg. De middag kunt u vrij besteden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Miniatur Wunderland; de grootste modelspoorbaan ter wereld!
 3. Lübeck, ca. 150 km

  Na het ontbijt rijden we naar één van de belangrijkste Hanzesteden van Duitsland; Lübeck. De stad bloeide tot de 16e eeuw als het belangrijkste handelscentrum voor Noord-Europa. Het is nog steeds een centrum voor maritieme handel, met name voor Scandinavische landen. Ondanks de schade die de stad heeft geleden tijdens de Tweede Wereldoorlog, is de basisstructuur van de oude stad ongewijzigd gebleven. U kunt het vandaag allemaal te weten komen na een bezoek een deze indrukwekkende stad. Niet al te laat keren we weer terug naar het hotel om ons klaar te maken voor het hoogtepunt van onze reis; het concert van André Rieu in het Barclays Arena! Een moment dat vast en zeker niet snel vergeten zal worden.

 4. Boottocht en St. Pauli, ca. 25 km

  In de ochtend dromen we nog even verder over de magische avond. We vervolgen in de loop van de ochtend ons programma en rijden richting de haven, waar wij aan boord zullen gaan om de stad van een andere kant te bekijken. U ziet onder andere de historische pakhuizen wijk met zijn grachten, de elbphilharmonie, het havengebied HafenCity en nog veel meer. Aan boord zal er ook informatie gegeven worden over alle bezienswaardigheden waar we langs varen. Vanavond is het diner niet inbegrepen en heeft u de mogelijkheid om een gezellig restaurant uit te zoeken in de wijk St. Pauli. Een levendige wijk met vele cafés en restaurants. Een leuke plek om de avond door te brengen.

 5. Münster en Nederland, ca. 410 km

  Helaas nemen we vandaag alweer afscheid van Hamburg en keren we terug naar Nederland. Gelukkig hebben we nog een laatste activiteit op de planning staan, namelijk een bezoek aan Münster. De stad is gebouwd om een klooster dat hier in de achtste eeuw in opdracht van Karel de Grote werd gebouwd. De stad is bij de meeste mensen bekend omdat hier de vrede van Münster werd getekend. Dit vredesverdrag heeft ervoor gezorgd dat Nederland zijn huidige landsgrenzen heeft. Münster is tegenwoordig een populaire bestemming die veel te bieden heeft. Naast de vele prachtige monumenten en kerken, zijn er een aantal mooie parken en leuke musea te vinden. Hierna vervolgen we onze reis naar de wisselplaats voor het afscheidsdiner.


Additionele informatieDeze reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Om die reden is het niet toegestaan om rolstoelen en rollators mee te nemen.
Wat is inbegrepen / niet inbegrepen

Inbegrepen
 • Koffie voor vertrek op de wisselplaats
 • Luxe comfort class touringcar
 • Deskundige chauffeur tevens reisleider
 • 4 Overnachtingen in Hotel Baseler Hof in Hamburg
 • 4x Ontbijt
 • Lokale stadsgids in Hamburg
 • Concert van André Rieu met 2e rang zitplaatsen op 22/11
 • Afscheidsdiner op de wisselplaats
Niet inbegrepen
 • Niet genoemde maaltijden.
 • Tenzij anders vermeld, zijn entreegelden voor bijvoorbeeld kastelen en musea niet inbegrepen. Wij willen u tot niets verplichten, u bepaalt zelf waar u aan deelneemt.

Touringcar Informatie

Opstapplaatsen

Voor deze reis zijn diverse opstapplaatsen mogelijk. Nadat u bij uw opstapplaats door onze touringcarchauffeur met de touringcar bent opgehaald, wordt u naar onze wisselplaats gebracht. Hier stapt u over op de touringcar naar uw vakantiebestemming.
Opstapplaatsen worden opgehaald.

Praktische informatie


Nog meer informatie over uw vakantie

Wilt u meer weten over uw vakantiebestemming of het vakantiethema van uw keuze? U leest er alles over op onze handige informatiepagina's vol met praktische informatie en leuke tips voor een onvergetelijke vakantie met de Jong Intra Vakanties.

Lees meer over uw vakantieland

Lees meer over uw vakantiethema

Lees meer over uw vakantiebestemming


Anderen bekeken ook