• 45 jaar ervaring
    Ruim 45 jaar uw betrouwbare reisorganisatie
  • Altijd bereikbaar
    Onze reisadviseurs staan 24/7 voor u klaar
  • Veilig op vakantie
    ANVR SGR SGRZ KTB Calamiteitenfonds

Center Parcs vakantieparken

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een ruime selectie van de mooiste vakantieparken van Center Parcs. Prachtig gelegen in de natuur in de mooiste vakantieregio's van Nederland, België en Duitsland.

Geniet van de vele faciliteiten waaronder de gezellige Market Dome met restaurants en winkels en de beroemde Aqua Mundo voor uren waterplezier. Een vakantie bij Center Parcs is een vakantie om nooit te vergeten!

De bungalows van Center Parcs worden cottages genoemd. De Jong Intra Vakantie biedt u verschillende soorten cottage's afhankelijk van uw reisgezelschap. Kies voor een gunstig geprijsde, maar goed uitgeruste Comfort Cottage of ga voor wat extra luxe met een Premium Cottage. Bij een Premium Cottage geniet u bijvoorbeeld standaard van een Nescafé Dolce Gusto en opgemaakte bedden bij aankomst. De vernieuwde cottages zijn recent opnieuw ingericht en geven nog meer gevoel van luxe tijdens uw vakantie.

Bij de Jong Intra Vakanties vindt u een ruim aanbod van last minute Center Parcs vakanties. Ook voor een zomervakantie Center Parcs en andere schoolvakanties vindt u bij ons aantrekkelijke aanbiedingen Center Parcs. Bekijk het park van uw keuze voor de beste prijzen van last minute vakanties naar Center Parcs.