Veel faciliteiten en activiteiten

Kamperen Engeland is niet te vergelijken met kamperen in de zuidelijke Europese landen. De weersinvloeden zorgen er voor dat het leven zich wat vaker binnen afspeelt. Maar daar zijn ook de stacaravans in Engeland op ingericht, groter en luxer. Verder spelen de vakantieparken hier op in door zeer veel activiteiten te organiseren om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kamperen Engeland zal zeker ook uw kinderen aanspreken.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Campings Engeland

Kamperen Engeland betekent genieten van een indrukwekkende verscheidenheid en afwisseling. Van glooiende heuvels, geweldige landschappen, beboste dalen, historische en soms slaperige dorpjes, de typische bruisende steden, maar zeker ook het strand. Liefhebbers van dit alles kunnen zeker gaan voor een camping Engeland. In ons aanbod stacaravans kunt u kiezen uit Superior, Deluxe of een Prestige. Allen zijn ruim en comfortabel ingericht. Ideaal voor uw kampeervakantie Engeland!

Engeland biedt u en uw kinderen een schatkamer aan kunst en cultuur, wat met name te vinden is in de talrijke kastelen en landhuizen. Tevens komt u hier ook schitterend aangelegde tuinen tegen die tot ieders verbeelding spreken. En wat denkt u van een heerlijk dagje aan het strand ter afwisseling of misschien wel een stedentrip London. Vanaf alle campings Engeland zijn leuke uitstapjes naar attracties en bezienswaardigheden te maken.

Als vakantiebestemming is Engeland ook eenvoudig te bereiken, met een halve dag reizen kunt u al aan de overkant zijn. Indien u een ander type vakantie zoekt hebben wij diverse mogelijkheden voor u:
Autovakantie Engeland
Rondreis Groot-Brittannië

Engeland is geschikt voor iedereen. Wacht niet langer en boek uw volgende vakantie naar Engeland! En geniet van een van onze campings Engeland!

Onze gasten beoordelen onze campings Engeland met een

8,0
onze gasten

Bezienswaardigheden van Engeland

Al onze campings in Engeland en Schotland liggen aan of dichtbij de kust en dichtbij de leukste bezienswaardigheden, steden, kastelen en attractieparken. Zo zijn alle ingrediënten voor een topvakantie dichtbij. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan:

Eden Project

Eden Project

Eden Project heeft een grote verzameling van planten en bloemen en laat het publiek zien waarom deze planten van belang voor de mens. De nieuwste technologie zijn van pas gekomen om deze grote kas te bouwen. Het project is gebouwd in een 50 meter diepe krater en beslaat ca. 30 voetbalvelden.

Dartmoor National Park

National Park

Dartmoor is een heidegebied in het midden van Devon, Engeland. Het is een nationaal park met een oppervlakte van ca. 954 vierkante kilometer. Het westen van gebied ligt hoger dan de gebieden er omheen. Daarom ziet het er daar anders uit. In tegenstelling tot de omgeving groeit er vooral heide, terwijl de omgeving veel groener is. Dartmoor wordt gekenmerkt door veel granieten heuveltoppen, die dateren uit het Carboon.

Londen

Londen Tower Bridge

De Engelse hoofdstad is uitermate geschikt voor een stedentrip. De vele bezienswaardigheden als bijvoorbeeld Buckingham Palace, de Tower of London en Westminster Abbey trekken jaarlijks vele bezoekers. Daarnaast is Londen een winkelstad bij uitstek.

Leeds Castle

Leeds Castle

Leeds Castle wordt omringd door een meer waarin de vaalgele steen van de gekanteelde torens wordt weerspiegeld. Het kasteel wordt vaak beschouwd als het mooiste van Engeland. In de  prachtig aangelegde tuin bevindt zich een doolhof.

Stonehenge

Stonehenge
Stonehenge is het beroemdste prehistorische monument van Europa. Het is nog steeds niet duidelijk welke rituelen hier hebben plaatsgevonden. Wat zeker is, is dat de ring verband houdt met de stand van de zon en de seizoenen en dat de bouwers ervan veel wiskundige en sterrenkundige kennis hadden. De grootte van de stenen verbazen een ieder als je bedenkt dat de bouwers geen moderne hulpmiddelen konden gebruiken.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
  Heleen
 • 20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
  Ina
Kamperen in Engeland is wel iets anders dan kamperen in de rest van Europa, maar groeit de laatste jaren in populariteit bij de Nederlanders. Het kampeerleven in Engeland speelt zich wat minder in rondom de mobilhome af. De vakantieparken van Haven Holidays kennen allemaal een centraal gedeelte waar de zwembaden, restaurants, entertainment en activiteiten plaatsvinden. Alle vakantieparken liggen bij of vlakbij de kust en op een mooie dag is het heerlijk toeven op het strand. Het interieur van de mobilhomes is in het algemeen beter en ruimer dan in de rest van Europa. En uiteraard kunt u de dagen vullen met talrijke leuke uitstapjes naar kastelen, leuke dorpjes, oude steden met kathedralen en interessante musea. 
Heleen

Ervaringen van onze klanten

Engeland is niet direct de eerste optie waaraan je denkt bij een kampeervakantie. We zijn in de meivakantie een paar dagen in Zuid-Engeland geweest en hebben een prima vakantie gehad.

Als het weer iets minder is, zijn er veel leuke alternatieven voor het strand. Het is alleen al mooi om oude kastelen en burchten te zoeken. Onze kinderen zijn er dol op.

Onze eerste kampeervakantie in Engeland was al direct een topper, want we hadden er een totaal ander beeld bij. Prima stacaravan op een prachtige camping en volop animatie voor de kinderen. Dat is nu 10 jaar geleden. Daarna zijn we niet meer weg geweest uit Engeland. Een prachtig vakantieland.

Kaart van Engeland

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment

Bekijk alle reizen