Voor jong en oud

Gelegen aan de A8 tussen München en Stuttgart, ligt LEGOLAND® , het land voor jong en oud. De meer dan 50 attracties bestaan uit waterattracties, achtbanen, shows en workshops. Spelen staat centraal in het attractiepark LEGOLAND®.

Algemeen
Beziens-waardigheden
Ervaringen
Bekijk de kaart
Direct boeken

Waar fantasie en creativiteit voorop staan...

In LEGOLAND® zijn de meest schitterende attracties opgebouwd uit ruim 50 miljoen bouwsteentjes. Middelpunt van het park is MINILAND, een complete LEGO® wereld bestaande uit 7 gedeeltes met meer dan 1,5 miljoen LEGO® bouwstenen. Hier zijn de Europese landen en beroemde gebouwen in miniformaat te bewonderen.

Ervaar verder Aziatische flair in LEGO® City in de kleine straten van Little Asia. Alleen als je een echte Ninja bent, beleef je een spannend avontuur op 22 meter hoogte in de nieuwe attractie ‘Flying Ninjago’. Met de LEGOLAND® Express maakt u een rit met de monorail en met de ‘Drakentrein’ reist u af naar de middeleeuwen. Kinderen kunnen in de Bionicle Power Builder zelf bepalen hoe hard de attractie gaat, van kleine kriebels in de buik tot een raketervaring. Ze kunnen zelfs hun eigen rijbewijs halen in de LEGO® autootjes! Stuurmanskunsten

Wilt u liever de nieuwste LEGO® ontdekkingen zien? In de LEGO® fabriek krijgt u een rondleiding en ziet u hoe de nieuwe uitvindingen bedacht worden.

Zeker de moeite waard is LEGOLAND ATLANTIS by SEA LIFE, een onderwaterwereld met meer dan 1000 vissen en LEGO® modellen gemaakt van meer dan 1 miljoen LEGO® stenen. Terwijl u door de glastunnel loopt ontdekt u deze wondere onderwaterwereld. De bezoekers worden ook getest op de jet-ski, waarbij de bestuurder golven moet bedwingen en waterstralen moet ontwijken.

Heeft u LEGOLAND® in Duitsland al bezocht? Boek dan nu uw bezoek aan attractiepark LEGOLAND® Denemarken.

Bent u een echte liefhebber van attractieparken? Bezoek dan ook de volgende parken:

Onze klanten beoordelen attractiepark LEGOLAND® met een

8,7
onze gasten

Bezienswaardigheden van Legoland Duitsland

Bekijk hieronder enkele topattracties van Legoland Duitsland:

Entreegebied

Legoland

Wapperende vlaggen en twee torens markeren de ingang naar Legoland® Duitsland. The place to be, voor iedereen die gefascineerd is door onderzoek en experimenten. Hier heb je de kans om je creativiteit, maar ook je spierkracht te ontdekken. In LEGOLAND® Duitsland kan je een eigen auto bouwen en dan testen hoe snel die gaat!

Bekijk de wereld vanuit het perspectief van Gulliver’s in Miniland, het middelpunt van elk LEGOLAND ® Vakantiepark.

Knights Kingdom

Jet Ski

Een hangbrug brengt u binnen in een reusachtige kasteel, het handelsmerk van LEGOLAND KNIGHTS KINGDOM! Een reis naar het verleden begint bij de Vuur Draak. Hij neemt de bezoekers mee op een fantastische reis door het interieur van het kasteel. Dappere ridders, mooie jonkvrouwen en zelfs een koninklijke familie. De betoverende sferen van de middeleeuwen nemen je mee!

Lego City

Hafenrundfahrt

Vliegtuigen en boten wachten op uw bevel waar je een kijkje kan nemen in een vliegveld en haven. In de LEGO Fabriek kan je kijken hoe de LEGOLAND blokjes tot stand komen!

Piratenland

Miniland

Een must-see voor iedereen die ooit heeft willen de wereld van de piraten te ontdekken. Hier onderga je een ruige opleiding in de “Pirate School”. Op een reusachtige swingende schip maak je kennis met wilde zee.

Onze adviseurs

 • 20120604_DeJongIntraVakanties_505-bewerkt
  Heleen
 • 20120604_DeJongIntraVakanties_573-bewerkt
  Ina

LEGOLAND® is echt een heel leuk attractiepark. Er is vanalles te doen en zowel ouders als kinderen kunnen zich prima vermaken. Het is heel bijzonder om te zien wat er allemaal van LEGO® gemaakt kan worden. Een uitdaging om thuis ook aan de slag te gaan! Succes en veel plezier!

Ina

Ervaringen van onze klanten

Wij zijn onlangs naar Legoland geweest en de kinderen vonden het geweldig! We hebben in een huisje naast het park gezeten zodat we op ons gemak het hele park konden bezoeken. Echt een aanrader. We hebben nu geboekt voor het Legoland park in Denemarken. Erg veel zin in!

Ik ben met mijn kleinkinderen naar Legoland geweest, een leuk verjaardagskadootje. Ze vonden het prachtig en ikzelf ook! De LEGO fabriek is heel interessant.

Kaart van Legoland Duitsland

 • Accommodatie
 • Deze accommodatie
 • Cluster
 • Bezienswaardigheid
 • Excursie
 • Museum
 • Eten & drinken
 • Uitgaan
 • Winkel
 • Busstation
 • Luchthaven
 • Treinstation

De beste vakanties van dit moment