Hotel Holiday

Eigen vervoer reis

Populair 3-sterrenhotel onder familiaire leiding met een goede ligging en prima keuken. Meer reisinformatie

vanaf € 72 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Hoge klantwaardering
 • Rustig gelegen
 • Gratis nachten
 • Inclusief ontbijt

Hotel Holiday

Populair 3-sterrenhotel onder familiaire leiding met een goede ligging en prima keuken.

Ligging
Rustig gelegen op ca. 600 m van het gezellige centrum van Zermatt en het treinstation. Bushalte op ca. 150 m. De tandradbaan naar de top van de Sunnegga vertrekt op ca. 200 m. Zermatt is autovrij. U kunt uw auto in Täsch parkeren en vervolgens met de trein naar Zermatt reizen (kosten ca. CHF 16 per persoon retour). Vanaf het treinstation Zermatt wordt door de hotelier een shuttleservice per (elektrische) hotelbus aangeboden voor ca. CHF 5 per persoon per enkele reis.

Faciliteiten
Receptie, lift, ruime lounge met comfortabele zitjes en open haard, bar, (à la carte) restaurant met prima keuken en terras. Tegen betaling: wifi in de openbare ruimtes.

Kamers
Met telefoon, tv, minibar, kluisje en wifi (tegen betaling). Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Balkon of terras. Voor de eventuele 3e en/of 4e persoon is er een slaapbank of uitklapbed aanwezig.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Kinderbed (gratis, te vermelden bij reservering)).

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting vanaf 16 jaar ca. CHF 3 per persoon per nacht (kinderen 6 t/m 15 jaar ca. CHF 1,50 per persoon per nacht). Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdieren ca. CHF 12 per huisdier per nacht.

Zermatt

Wie aan Zermatt denkt, heeft direct de karakteristieke Matterhorn voor ogen. Deze legendarische berg bepaalt het gezicht van dit mondaine dorp. U kunt de auto in Täsch parkeren (tegen betaling), waarna u per trein in ca. 10 minuten in het autovrije Zermatt bent. Naast prestigieuze hotelcomplexen heeft Zermatt z'n authenthieke details kunnen behouden.

Veel accommodaties moeten vanuit hun overheid protocollen en regels hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes verplicht zijn en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht:

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Zwitserland een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.