Hotel Vezia

Eigen vervoer reis

Sfeelvol hotel gelegen in het plaatsje Vezia op ca. 3 km van het centrum van Lugano. Meer reisinformatie

vanaf € 82 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel Vezia

Sfeelvol hotel gelegen in het plaatsje Vezia op ca. 4 km van het centrum van Lugano.

Bij ons inclusief!
Welkomsdrankje
Ticino ticket met o.a. gratis gebruik van het openbaar vervoer (bus en trein) in de regio Tessin.

Ligging
In het plaatsje Vezia op ca. 3 km van het centrum van Lugano. Met het Ticino ticket, die u gratis ontvangt in het hotel, maakt u gratis gebruik van het openbaar vervoer in Tessin, waaronder de bus die u in enkele minuten van de accommodatie naar het centrum van Lugano brengt en de treinen naar o.a. Locarno en Bellinzona.

Afstand vanaf Utrecht: 965 km.

Faciliteiten
Receptie, à la carte restaurant, bar met terras, zwembad met ligstoelen, tafeltennis en tafelvoetbal en speeltuintje. Geen lift (1 etage). Gratis wifi. Gratis parkeergelegenheid: de familiekamers beschikken over een eigen garage welke via de kamer bereikbaar is.

Kamers
De 2-persoonskamer Luna beschikt over een tv, telefoon en kluisje. Badkamer met douche, föhn en wc. De 2/3/4-persoonskamers Stella zijn ruimer  en beschikken over aircondioning en een eigen garagebox. Dit kamer type is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen (max. 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 14 jaar).

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Huisdieren niet toegestaan.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. CHF 4,55 per persoon per nacht (vanaf 14 jaar). Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: kinderbed, ca. CHF 10 per nacht.

Lugano

Lugano is de grootste stad in de vakantieregio Tessin naast de op twee na belangrijkste financiële plaats van Zwitserland als congres-, bank- en businesscentrum, is Lugano ook de stad van de parken en bloemen, van villa's en sacrale bouwwerken. Met mediterrane flair biedt Lugano alle voordelen van een wereldstad en tegelijkertijd het cachet van een kleine stad. De stadskern met mediterraan aandoende pleinen en arcades en de talrijke parken met subtropische planten nodigen uit tot 'Dolce far niente' oftewel tot niets doen en genieten.

Vanaf de twee huisbergen die Lugano rijk is, de Monte San Salvatore en de Monte Brè, heeft u een mooi panorama op de stad, het Meer van Lugano en het bergdecor.

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Zwitserland een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.