Hotel Danilo/Pianta

Eigen vervoer reis

Gastvrij 3-sterrenhotel in het centrum van Savognin. Profiteer van de voordelen van de Ela-Card! Meer reisinformatie

vanaf € 68 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Halfpension
 • Inclusief Summer Card
 • Gratis wifi
 • Gratis nachten
 • Midden in het centrum

Hotel Danilo/Pianta

Gastvrij 3-sterrenhotel in het centrum van Savognin. Profiteer van de voordelen van de Ela-Card!

Bij ons inclusief!
Met de gastenkaart (Ela-Card, die u ter plaatse onvangt van 1/7-3/10) o.a.:
Gratis gebruik van de bergbanen.
Gratis gebruik van de lokale bus.
Diverse kortingen.

Ligging
In het centrum van Savognin. Midden in het natuurpark Ela, tussen Chur en St. Moritz. Tiefencastel met het station van de bekende Bernina Express bevindt zich op ca. 10 km. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen in en rondom Savognin. Hotel Danilo is het hoofdgebouw. Residence Pianta ligt schuin tegenover hotel Danilo. Bushalte voor de deur (Hotel Danilo).

Afstand vanaf Utrecht: 925 km.

Faciliteiten
Receptie, lift in Hotel Danilo tot de 3e verdieping, de 4e verdieping is via trappen bereikbaar, geen lift in Residence Pianta (3 verdiepingen), lounge, bar, restaurant met zonneterras, gezelschapsruimte en parkeerplaats. Gratis wifi. Tegen betaling: biljart.

Accommodatie
De kamers bevinden zich in Hotel Danilo en Residence Pianta.

Kamers
Sfeervolle 2/3-persoonskamers  met telefoon, tv, radio en kluisje. Badkamer met douche, toilet en föhn. De 3e persoon slaapt op een bijzetbed.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet en 's avonds een 3-gangendiner. De maaltijden worden in Hotel Danilo geserveerd. Kinderbed (gratis, te vermelden bij reservering).

Niet inbegrepen
Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen: huisdieren, ca. CHF 10 per huisdier per nacht.

Savognin

Savognin is een gezellige plaats gelegen op een hoogte van 1173m. In het centrum zijn leuke winkeltjes en terrasjes te vinden. Bergliefhebbers kunnen in deze omgeving uitstekend wandelen en uitstapjes maken, eventueel met de Bernina-Express. Deze bekende trein vertrekt vanuit het vlakbij gelegen Tiefencastel (ca. 15 minuten per auto) en legt hier één van de mooiste en indrukwekkendste treintrajecten af. vanaf Savognin kunt u ook mooie excursies maken naar onder andere Davos, Klosters of St. Moritz.

Veel accommodaties moeten vanuit hun overheid protocollen en regels hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes verplicht zijn en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht:

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Zwitserland een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.