Trulli Il Gabellota & Tipico Resort

Verschillende reismogelijkheden

Verblijf in de meest typische accommodatie van de streek Puglia: een Trullo, oftewel een klein wit huisje met kegelvormig dak. Meer reisinformatie

vanaf € 78 per persoon

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Ambiance
  • Hoge kinderkorting

Trulli Il Gabellota & Tipico Resort

Verblijf in de meest typische accommodatie van de streek Puglia: een Trullo, oftewel een klein wit huisje met kegelvormig dak.

Ligging
De Trulli liggen in het Tipico Resort in het historische centrum of in het Gabellota Resort met zwembad op ca. 1,2 km van het historische centrum van Alberobello.

Afstand vanaf Utrecht: 1990 km.

Faciliteiten
Sleuteladres, openbare parkeerplaats (in het centrum mogelijk tegen betaling). Gratis wifi in zowel het Gabellota Resort als het Tipico Resort. Het Gabellota Resort beschikt over een zwembad (open ca. 15/5-6/10) met ligstoelen, waar ook gasten van het Tipico Resort gebruik van mogen maken.

Trullo (ca. 16-30m², max. 3 pers.)
Iedere Trullo is verschillend van inrichting en oppervlakte en minimaal voorzien van tv, airconditioning en badkamer met douche, toilet en föhn. Sommige woningen zijn voorzien van een kitchenette en woongedeelte.

Bijzonderheden
Indien u halpension bijboekt dan worden de maaltijden geserveerd in een restaurant in Alberobello op loopafstand van Tipico Resort. Het ontbijt vindt plaats in Gabellota Resort. Kleine huisdieren toegestaan (bij boeking opgeven, gratis *), kinderbed aanwezig (ca. € 15 per verblijf, opgeven bij boeking*). U verblijft in een Trullo (met kegelvormig dak) of rustiek huisje met puntdak in het Gabellota Resort (met zwembad) of het Tipico Resort (indien gewenst kunt u bij boeking uw preferentie opgeven*). * Verderop in het boekingsproces, bij de laatste stap (controleren en boeken), treft u een opmerkingenveld waarin u deze vermelding kunt maken.

Inbegrepen
Energiekosten, eindschoonmaak, bad- en bedlinnen.

Niet inbegrepen
Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen: toeristenbelasting ca. € 0,80 p.p.p.n.

Optionele autohuur of transfer
Bij onze vliegreizen is de transfer van luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Naar keuze kunt u een voordelige huurauto of transfer bijboeken. Zie voor meer informatie en de algemene voorwaarden autohuur Avis.

Afstand luchthaven Bari – Alberobello ca. 71 km.

Alberobello

Alberobello ligt tussen de plaatsen Bari en Taranto en is bekend vanwege de 'trullo', een vierkant stenen bouwsel met kegelvormig dak en witte muren. In Alberobello komt deze bouwwijze het meest voor en het stadje is daarom tot nationaal monument verklaard. In dit karakteristieke stadje bieden we een aantal echte 'trulli' aan als vakantiehuisje.

Gratis nacht

7 nachten boeken is 6 nachten betalen.

Geldig
6 mrt. 2017t/m 24 nov. 2017