Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

Maurach, Uitstappen bij Hotel 4 Jahreszeiten

Touringcarreis

Met onze Luxury Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar de Oostenrijkse Alpen en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Luxury Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt. Meer reisinformatie

vanaf € 99 per persoon

of

Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

U zoekt een comfortabele en betaalbare manier om uw wintersportbestemming te bereiken? Uitgerust aankomen na een nachtrit aan boord van een van onze luxe touringcars? De Jong Intra Vakanties heeft op het gebied van buspendelreizen een reputatie hoog te houden. Al meer dan 40 jaar organiseren wij reizen per touringcar naar winter- en zomerbestemmingen. Zoals gezegd: u reist comfortabel én voordelig. En voor kinderen tot 12 jaar hebben we een aantrekkelijke korting van € 25 per kind. Uiteraard hebben ze gewoon een eigen stoel!


Voor alle buspendelreizen geldt een minimumdeelname per bestemming. Indien een buspendelreis niet kan worden uitgevoerd wordt als gevolg van de minimum deelname u uiterlijk 3 weken voor vertrek geïnformeerd.

Met onze Luxury Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar de Oostenrijkse Alpen en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Luxury Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt.

Inclusief
- reis naar Oostenrijk en retour met de Luxury Class pendelbus
- een kopje koffie of thee voor vertrek
- een heerlijk broodje Hollandse kroket voor vertrek
- een reispakketje met dekentje en kussentje (wordt tijdens de heenreis verstrekt)
- vertoning van een DVD tijdens de reis
- bij terugkomst op de wisselplaats een ontbijt met koffie of thee

Faciliteiten
De Luxury Class pendelbus is comfortabel en voorzien van:
- Luchtvering voor optimaal rijgenot
- Koffiezetapparaat en koelkast voor gekoelde consumpties
- Dubbele beglazing, airconditioning en verwarming
- Geluidsinstallatie en video of DVD
- Toilet
- Twee ervaren chauffeurs

NB. Toilet
Alle Luxury Class pendelbussen zijn voorzien van een toilet. Gebruik dit toilet alleen bij dringende noodzaak. Het kan voorkomen dat een toilet gesloten is tijdens de reis. Dit heeft als reden dat de tank van het toilet vol is geraakt. Door de strenge Europese milieuwetgeving mogen deze tanks alleen in speciale containers worden geleegd en dit is niet overal op de route mogelijk.

Chauffeur
Onze chauffeur is niet alleen chauffeur, hij/zij is ook uw gastheer/gastvrouw. Dat betekent dat hij/zij u op alle mogelijke manieren van dienst zal zijn. Bovenal zorgt de chauffeur er voor dat u veilig én comfortabel op uw bestemming aankomt. U kunt bij de Jong Intra Vakanties altijd rekenen op gastvrije en ervaren chauffeurs. De buspendelreizen worden altijd door twee chauffeurs uitgevoerd.

Bagage
Onze Luxury Class pendelbussen hebben beperkt bagageruimte. Er is per persoon plaats voor één tas of één koffer (max 20 kg.) p.p. en één paar ski’s (met stokken en schoenen) of één paar snowboard (met schoenen). In een snowboardhoes mag maar één snowboard zitten (indien mogelijk vragen wij u dringend de bindingen van het board te schroeven). Het is niet toegestaan levensmiddelen mee te nemen aan boord dan wel in uw bagage mee te voeren. Indien u zich niet aan deze richtlijnen houdt, zal de chauffeur uw bagage weigeren. Let wel: onze chauffeurs zijn hiertoe verplicht! Zorg ervoor dat al uw bagage is voorzien van labels met hierop duidelijk vermeld uw naam/adres/woonplaatsgegevens. U blijft ten allen tijden zelf verantwoordelijk voor al uw bagage.

Huisdieren
Tijdens al onze touringcarreizen zijn huisdieren niet toegestaan.

Roken
Roken is conform de CAO en ANVR normen niet toegestaan in de touringcar. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Gedurende de reis worden er rookpauzes gehouden. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

Stoelindeling
De touringcarchauffeurs delen voorafgaand aan het vertrek de stoelen in conform de reserveringen die gemaakt zijn. U kunt er zeker van zijn dat u en uw medereizigers bij elkaar zitten.

Keurmerk Touringcar bedrijven
Veilig, comfortabel en milieubewust. Zo wilt u met vakantie en daarom kiest u voor een Keurmerk Touringcarbedrijf.Alle ANVR bustouroperators, dus ook de Jong Intra Vakanties, werken uitsluitend met touringcarbedrijven die een keurmerk hebben.

Wat mag u verwachten?
Als u bij de Jong Intra Vakanties in de touringcar stapt, bent u verzekerd van het volgende:
• Het touringcarbedrijf werkt volgens de strenge regels van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.
• Elk half jaar wordt het busbedrijf daarop gecertificeerd.
• Uw chauffeur beschikt over de vereiste diploma’s, ruime ervaring en wordt iedere 5 jaar onderworpen aan een Rijvaardigheidsanalyse door CCV-CBR.
• De regels voor rij- en rusttijden worden strikt nageleefd.
• De touringcar voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.
• Ook het comfort van de touringcar is van het hoogste niveau volgens de ANVR busclassificatie: Royal Class, Comfort Class of Tourist Class.
• Mocht er onverhoopt iets misgaan: uw keurmerkbedrijf is adequaat verzekerd.
Check zelf! Het Keurmerk Touringcarbedrijf kan met directe ingang worden ingetrokken. Controleer dus of uw touringcar is voorzien van een actueel keurmerk. Bij de entreedeur is de keurmerksticker met het jaartal aangebracht. Kies voor ANVR bustouroperator de Jong Intra Vakanties, dan kiest u voor het Keurmerk Touringcarbedrijf. Kies voor veiligheid, kwaliteit en comfort!

Royal Class
Onze Luxury Class touringcars zijn voorzien van alle gemakken: dubbele beglazing, stereo geluidsinstallatie, luchtvering, airconditioning, toilet, koelkast, koffie- en theezetfacilieiten en een tweede toegangsdeur. De Luxury Class bussen beschikken over stoelen met rugleuningen die tot 45º gekanteld kunnen worden. De afstand van uw rugleuning tot de volgende stoel bedraagt minimaal 92 cm.

Kinderprijs
Kinderen (0 t/m 1 jaar) gratis
Kinderkorting (2 t/m 11 jaar) € 25

Reisinformatie Oostenrijk

Voor deze reis zijn diverse opstapplaatsen mogelijk. In het tabblad 'Prijzen' kunt u de door u gewenste opstapplaats van de touringcar selecteren, nadat u de vertrekdatum van uw keuze heeft geselecteerd.

Onze wintersportreizen naar Oostenrijk vertrekken vanuit Zeddam in Gelderland. U kunt echter al bij u in de buurt opstappen. De ophaalbus brengt u, en andere gasten uit uw omgeving, gratis naar de wisselplaats. Deze wisselplaats (Hotel Restaurant Ruimzicht) beschikt over ruime restaurants, een informatiebalie, een parkeerterrein en toiletten. Uiteraard brengt de bus u na afloop van de reis ook weer naar uw uitstapplaats terug.

Opstapgarantie
Indien u voor 3 weken voor vertrek een reservering maakt garanderen wij u de keuze van uw opstapplaats. Binnen 3 weken voor vertrek beginnen wij met de indeling van de touringcars en bestaat de mogelijkheid dat uw keuze niet meer mogelijk is.

Aankomst- en vertrektijden
De geplande vertrektijd uit Nederland vanaf de wisselplaats is ca. 20.30 uur
De geplande aankomsttijd in Oostenrijk ligt tussen 06.00 uur en 10.00 uur.
De geplande vertrektijd uit Oostenrijk ligt tussen 18.00 en 23.00 uur
De geplande aankomsttijd in Nederland op de wisselplaats is ca. 08.30 uur.
(Tijden zijn onder voorbehoud.)

Parkeren
Indien u per eigen auto naar Zeddam reist, heeft u de mogelijkheid de auto tegen betaling te parkeren bij onze wisselplaats. De kosten bedragen € 20,00 voor een verblijf van 10 dagen.  

Reisdocumenten
Het behoort tot uw eigen verantwoordelijkheid in het bezit te zijn van een geldig grensdocument. Houdt uw grens- en reisdocumenten altijd in uw handbagage, zodat u ze direct bij de hand heeft als er om gevraagd wordt. Dit voorkomt vertragingen bij de douane.

Op tijd voor vertrek
Uiteraard proberen wij onze touringcars stipt op tijd te laten rijden en vertrekken. Het is daarom van groot belang dat u uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig bent. Er kunnen zich natuurlijk situaties voordoen (slecht weer, files etc.) waardoor de touringcar niet op tijd op de plaats van aankomst of vertrek is. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele daaruit voortvloeiende schade.

Routestops, eten en drinken
In de touringcar kunnen tijdens de reis diverse gekoelde dranken, koffie, thee etc. verkregen worden. Alles tegen redelijke prijzen. Tijdens de regelmatige routestops is er tevens gelegenheid een maaltijd of versnapering te gebruiken in een wegrestaurant (uiteraard voor eigen rekening). Tussen 24.00 uur en 6.00 uur wordt er alleen gestopt voor de chauffeurswisseling, zodat u ongestoord kunt slapen.

Waar kunt u opstappen
Vanaf de opstapplaatsen wordt u naar Zeddam gebracht waar de uiteindelijke busindeling plaats vindt.

Opstapschema

Op- en uitstapplaatsen servicelijnen van en naar Zeddam
Opstaptijd Opstapplaats
Alkmaar, Mc Donalds parkeerplaats, Robijnstraat 2
Amersfoort, Station NS
Amsterdam, Station Sloterdijk
Apeldoorn, Carpoolplaats A50
Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal
Bergen op Zoom, station NS
Breda, Elleboog parkeerterrein
Bussum, Station Naarden - Bussum
Den Bosch, Transferium
Den Haag, Prinsessegracht
Drachten, Transferium
Dordrecht, Weeskinderdijk / Dokweg
Eindhoven, P&R Meerhoven 
Gorinchem, Station NS
Gouda, Parkeerplaats Groenheuvel
Groningen, P&R Hoogkerk
Heerenveen, parkeerterrein MC Donalds
Leiden, MC Donalds Oegstgeest
Meppel, Mc Donalds - NS station
Nijmegen/Wijchen, Cafe de Teersdijk 
Ridderkerk, Bushalte Koningsplein
Roosendaal, Takspui
Rotterdam, Capelse Brug
Tiel, Motel Tiel
Tilburg, Stappegoorweg
Utrecht, Transferium Westraven
Weert, NS Station
Zaandam, Station NS achterzijde
Zeddam, wisselplaats Hotel Rest. Ruimzicht
Zwolle, Station NS achterzijde

 

Extra op en uitstapplaatsen vertrek 12 t/m 19 februari 2021:

Assen, Carpool Kloosterveen
Deventer, Postiljon motel
Hoogeveen, NS station
Leeuwarden, bushalte P&R Hemriksein

  

Nb. De opstaptijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt bijna overal en in sommige landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

2G-maatregelen
In steeds meer landen zoals Tsjechië (per 22 november) en Duitsland (per 21 november) treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig Gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of Genezen (max. 180 dagen). Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot bijv. restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan deze 2G regel te voldoen.  

Oostenrijk lockdown
De Oostenrijkse regering heeft 19 november een volledige lockdown voor het hele land aangekondigd. Start is maandag 22 november voor een periode van voorlopig 10 dagen t/m 2 dec. De lockdown kan daarna nog voor maximaal 10 dagen verlengd worden, maar dit is nog niet bevestigd. Maatregelen zijn o.a. een volledige sluiting van alle hotels, restaurants, cafés en niet-essentiële winkels. Alleen supermarkten, drogisterijen en apotheken mogen open blijven.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat landen, deelstaten of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie aan toeristen stellen. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eis liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.