Hotel Savoy

Verschillende reismogelijkheden

Typisch Weens hotel in de gezellige wijk Spittelberg op loopafstand van de Ringstrasse, de toegang tot de historische binnenstad. Meer reisinformatie

vanaf € 57 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Midden in het centrum
  • Nabij metrostation

Hotel Savoy

Typisch sfeervol Weens hotel in de gezellige wijk Spittelberg. De Ringstrasse met vele bezienswaardigheden als de Opera, Hofburg en het MuseumsQuartier ligt op ca. 15 minuten lopen.

Ligging
- In het centrum, in de wijk Spittelberg.
- Op enkele minuten lopen treft u een tramhalte (Stiftgasse) met een directe verbinding naar de Ringstrasse. Vanaf metrostation Neubaugasse (5 minuten lopen) reist u in 5 minuten naar de Stephansplatz in het historische hart van Wenen.

Met het vliegtuig:
- Boek een transfer vanaf de luchthaven naar Hotel Savoy. De rit naar het hotel duurt ca. een half uur. U boekt de transfer in de stap "extra's".
- Hotel Savoy is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken. U neemt de directe CAT trein vanaf de luchthaven naar station Wien Mitte. Vanaf metrohalte Landstrasse (op ca. 2 min vanaf station Wien mitte) neemt u de metro U3 (oranje lijn) in de richting van Wien Ottakring. U stapt uit bij halte Neubeugasse. Vanaf deze halte is het ca. 5 minuten lopen naar Hotel Savoy.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Lounge
- Sfeervol ontbijtrestaurant
- Gratis Wifi in het gehele hotel

Kamers (42)
De sfeervolle kamers zijn ruim en comfortabel ingericht, voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv, kluisje, airconditioning en koffie- en theezetfaciliteiten.

Inbegrepen
- Gratis WiFi
- Ontbijt

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 29,50 per dag.

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Bij boeking van een stedentrip* inclusief trein- of vliegreis ontvangt u gratis een handige ANWB reisgids ter waarde van € 11,99. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op uw stedentrip!
Bekijk de vele bezienswaardigheden, café's, de lokale keuken, winkelen en uitgaan in deze handige, compacte reisgids.

De voordelen van de ANWB Extra reisgids:
* Compacte reisgids van 128 pagina's
* Met uitneembare kaart
* Met wandelroutes
* Bekijk alle evenementen die tijdens uw verblijf plaatsvinden

Enkele dagen na boeking ontvangt u een e-mail met uitleg hoe u de ANWB reisgids van uw keuze kunt bestellen.

* Niet geldig voor last-minute boekingen binnen 14 dagen voor vertrek.

Van deze steden is helaas geen ANWB reisgids (meer) beschikbaar: Belfast, Bilbao, Düsseldorf, Gdansk, Palma de Mallorca, Pisa en Warschau.

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.