Hotel Austria Trend Astoria

Verschillende reismogelijkheden

Charmant Weens hotel gelegen in de Innere stad, het hotel beschikt over elegante kamers. Meer reisinformatie

vanaf € 58 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Romantisch
 • In de "Innere Stadt" van Wenen
 • Sfeervolle kamers

Hotel Austria Trend Astoria

Hotel Austria Trend Astoria is een charmant Weens hotel gelegen in de "Innere Stadt". Het hotel opende haar deuren in 1912 en was op dat moment één van de modernste hotels van Wenen. Vandaag de dag is het gerenoveerde hotel een uitstekende keuze voor uw stedentrip Wenen. Het is gelegen aan één van de bekendste winkelstraten van Wenen, de Kärntner Strasse. Daarnaast zijn diverse bezienswaardigheden op loopafstand te bereiken, zoals de Stephansdom en de Staatsopera. De comfortabele, sfeervolle kamers zijn van alle gemakken voorzien.

Ligging
- In de wijk "Innere Stadt", aan de bekende winkelstraat Kärntner Strasse.
- Metrohalte Stephansplatz en metro- en tramhalte Karlsplatz op ca. 5 minuten loopafstand.
- Bezienswaardigheden zoals de Stephansdom en de Staatsopera op enkele minuten loopafstand.

Met het vliegtuig:
- Reserveer bij uw boeking een privé transfer naar uw accommodatie. De rit naar uw accommodatie duurt ca. 20 minuten. U kunt dit bij uw boeking toevoegen in de stap "extra's".
- Hotel Austria Trend Astoria is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de luchthaven rijdt er een directe trein naar het centrum. Deze trein brengt u binnen ca. 16 minuten naar het station Wien Mitte. Vanaf hier (U-bahn Landstrasse) neemt u de metro (U3) in de richting van Wien Ottakring. U stapt uit bij halte Stephansplatz. Vanaf hier loopt u binnen ca. 5 minuten naar uw hotel.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Lounge
- Bar
- Ontbijtrestaurant
- Gratis WiFi

Kamers (120)
Klassieke kamers met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden, TV, kluisje en minibar. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Bijzonderheden
Openbaar parkeren is niet mogelijk in de buurt van de accommodatie.

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.

 


Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.