Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

Verschillende reismogelijkheden

Klassiek en stijlvol hotel tegenover het park van Schönbrunn en vlakbij het centrum. Meer reisinformatie

vanaf € 55 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Onze topper!
  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Comfortabele kamers
  • Prima service

Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

Dit prachtige hotel werd in 1907 als gastenverblijf van de Keizer opgericht. Het hotel wordt geroemd om de bijzondere Weense flair.

Ligging
Uitstekende ligging in de wijk Hietzing, tegenover het park van Schönbrunn met het wereldberoemde Schloss Schönbrunn, op enkele minuten lopen van het metrostation waarmee u in ca. 10 minuten in het centrum bent.

Faciliteiten
Receptie, lift, grote en sfeervolle lounge, restaurant, Schönbrunner Schlosscafe, bar, terras en één van de weinig behouden traditionele balzalen van Wenen. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (314)
De ruime comfort kamers beschikken over bad of douche, toilet, föhn, tv, telefoon, kluisje en minibar.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Parkeergarage, ca. € 24 per dag.

Inbegrepen
- Ontbijt
- WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 24,00 per dag

Wenen in het kort

"De schatkamer van de Monarchie", zo zou een korte karakteristiek van de Oostenrijkse hoofdstad kunnen luiden. Eeuwenlang hebben vorsten uit diverse dynastieën kunst verzameld. Al dat moois is nu in diverse musea zoals de Schatkamer van de Hofburg ondergebracht. Tegelijkertijd zorgden de vorsten er ook voor dat het uiterlijk van Wenen werd verfraaid met allerlei monumenten. Het bekendste is Schloss Schönbrunn en iedere rechtgeaarde Wenenliefhebber heeft daar door de vertrekken en door de tuinen van het paleis rondgedwaald. In 2012 is Wenen door een onafhankelijke adviesburo uitgeroepen tot meest leefbare stad ter wereld!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u er rekening mee te houden dat voor Oostenrijk een tolvignet verplicht is.

Uw vignet kunt u eenvoudig online bestellen.