Hotel Polonia Palace

Verschillende reismogelijkheden

Hotel Polonia Palace is een luxe en centraal gelegen hotel, ongetwijfeld één van de beste 4-sterrenhotels van de stad. Meer reisinformatie

vanaf € 41 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Hoge klantwaardering
  • Toplocatie
  • Gratis wifi
  • Comfortabele kamers
  • Prima service

Hotel Polonia Palace

Hotel Polonia Palace is een luxe en centraal gelegen hotel, ongetwijfeld één van de beste 4-sterrenhotels van de stad.

Ligging
Midden in het centrum, omgeven door winkels, cafés en restaurants. Het Paleis van Cultuur en Wetenschap ligt tegenover het hotel. Tramhalte en metrostation Centrum liggen tegenover het hotel met uitstekende verbindingen naar alle delen van Warschau.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar, restaurant, fitnessruimte en sauna. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (206)
De standaard kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van bad, douche, toilet, telefoon, tv, airconditioning, minibar en waterkoker. De superior kamers zijn ruimer. De deluxe kamers zijn zeer ruim en beschikken extra over koffie- en theezetfaciliteiten.

Bijzonderheden
Parkeren bij het hotel, ca. € 15 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi
- Fitnessruimte

Niet inbegrepen
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)
- Parkeren ca. € 15,00 per dag

Warschau in het kort

Het is verbazingwekkend hoeveel historie in de vorm van monumenten in Polen bewaard is gebleven. Warschau vormt hier zeker geen uitzondering op. Integendeel! Het deel van het centrum "Oude Stad" is daarvan het bewijs. Enkele gotische kerken, de kathedraal, het marktplein met de gevels in barok- en renaissancestijl en de uitgestrekte verdedigingswerken zijn al wandelend te bewonderen.
De Polen zijn trots op hun zelfstandigheid, hun land en op Warschau. Symbool hiervan is het Koninklijk Kasteel, dat kon worden gerestaureerd door giften van het Poolse volk. De gezellige sfeer in de "Oude Stad" en de leuke winkeltjes geven Warschau een levendig karakter.