Hotel Metropol

Verschillende reismogelijkheden

Zeer goed 3-sterrenhotel met een geweldige ligging in het hart van Warschau. Meer reisinformatie

vanaf € 24 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Onze topper
  • Hoge klantwaardering
  • Toplocatie
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers

Hotel Metropol

Zeer goed 3-sterrenhotel met een geweldige ligging in het hart van Warschau.

Ligging
Midden in het commerciële hart van de stad en om de hoek van het Paleis van Cultuur en Wetenschap. In de omgeving zijn vele restaurants, cafés en winkels. Metrostation en tramhalte Centrum tegenover het hotel met uitstekende verbindingen naar alle delen van de stad.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, Jazzbar en uitstekend restaurant. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (313)
De standaard kamers zijn modern en zeer goed ingericht, voorzien van douche, toilet, telefoon en tv. De executive kamers hebben mooi uitzicht over de stad, zijn ruimer en voorzien van airconditioning, kluisje en koffie- en theezetfaciliteiten. Een flesje water op de kamer is altijd inbegrepen.

Bijzonderheden
Parkeerplaats bij het hotel, ca. € 15 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)
- Parkeren ca. € 15,00 per dag

Warschau in het kort

Het is verbazingwekkend hoeveel historie in de vorm van monumenten in Polen bewaard is gebleven. Warschau vormt hier zeker geen uitzondering op. Integendeel! Het deel van het centrum "Oude Stad" is daarvan het bewijs. Enkele gotische kerken, de kathedraal, het marktplein met de gevels in barok- en renaissancestijl en de uitgestrekte verdedigingswerken zijn al wandelend te bewonderen.
De Polen zijn trots op hun zelfstandigheid, hun land en op Warschau. Symbool hiervan is het Koninklijk Kasteel, dat kon worden gerestaureerd door giften van het Poolse volk. De gezellige sfeer in de "Oude Stad" en de leuke winkeltjes geven Warschau een levendig karakter.