Hotel Gromada

Verschillende reismogelijkheden

Keurig verzorgd 3-sterrenhotel met gunstige prijzen en een zeer goede ligging midden in het centrum. Meer reisinformatie

vanaf € 41 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Prima service
  • Midden in het centrum
  • Nabij metrostation

Hotel Gromada

Keurig verzorgd 3-sterrenhotel met gunstige prijzen en een zeer goede ligging midden in het centrum.

Ligging
In het centrum, op ca. 10 minuten lopen van de beroemde (winkel)straat Nowy Świat. Metro/tramhalte Świętokrzyska ligt op ca. 5 minuten lopen, vanaf hier rijdt tram 4 direct naar het historische gedeelte van het centrum (Stare Miasto).

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar en restaurant. Gratis internetaansluiting in de openbare ruimtes.

Kamers (320)
De nette standaardkamers zijn klassiek ingericht en voorzien van bad of douche, toilet, telefoon en tv. De businesskamers zijn ruimer en hebben als extra een waterkoker. De deluxe kamers zijn ruimer.

Bijzonderheden
Parkeren mogelijk bij het hotel, ca. € 10 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 10,00 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Warschau in het kort

Het is verbazingwekkend hoeveel historie in de vorm van monumenten in Polen bewaard is gebleven. Warschau vormt hier zeker geen uitzondering op. Integendeel! Het deel van het centrum "Oude Stad" is daarvan het bewijs. Enkele gotische kerken, de kathedraal, het marktplein met de gevels in barok- en renaissancestijl en de uitgestrekte verdedigingswerken zijn al wandelend te bewonderen.
De Polen zijn trots op hun zelfstandigheid, hun land en op Warschau. Symbool hiervan is het Koninklijk Kasteel, dat kon worden gerestaureerd door giften van het Poolse volk. De gezellige sfeer in de "Oude Stad" en de leuke winkeltjes geven Warschau een levendig karakter.