Hotel Rialto

Verschillende reismogelijkheden

Werkelijk prachtig gelegen hotel in het hart van Venetië. Tegenover de beroemde Rialtobrug. Meer reisinformatie

vanaf € 42 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Ambiance
  • Toplocatie
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt

Hotel Rialto

Werkelijk prachtig gelegen hotel in het hart van Venetië. Tegenover de beroemde Rialtobrug.

Ligging
In het centrum tegenover de Rialtobrug en op ca. 5 minuten loopafstand van het San Marco plein. Waterbushalte Rialto voor de deur (directe verbinding naar de luchthaven en het treinstation).

Faciliteiten
Receptie, lift, internetcorner, gratis WiFi in het gehele hotel, bar, restaurant en panoramaterras (in de zomermaanden wordt hier het ontbijt geserveerd).

Kamers (79)
De nette kamers beschikken over een badkamer met bad of douche, föhn en toilet, telefoon, tv, kluisje, minibar en airconditioning. Tegen een toeslag kunt u een kamer boeken met kanaalzicht. Ook kunt u kiezen voor een ruime Junior Suite.

Bijzonderheden
Toeristenbelasting ca. € 4,50 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).

Inbegrepen
- WiFi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 4,50 per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Venetië in het kort

Sommigen noemen Venetië alleen nog maar een sprookje. Een beetje gelijk hebben ze toch wel. Het is natuurlijk al lang niet meer het belangrijkste handelsknooppunt tussen het oosten en het westen, maar al die contacten met verre volkeren hebben Venetië een rijke mengeling van stijlen en sferen gegeven. U kunt het zien in de musea met werken van Tintoretto, Titiaan en Bellini. Of de San Marco Basiliek met het imposante San Marco plein, omringd door luxe winkels en café’s.

Maar ook in de smalle en bochtige steegjes, waar vaak geen toerist te zien is. Rondlopen is eigenlijk al voldoende om door Venetië betoverd te raken. Maar ja, met al die kanaaltjes en kanalen die de stad doorkruisen, kunt u al snel de verleiding niet weerstaan om een tocht in een gondel te maken. Dat blijft natuurlijk een vast onderdeel van een bezoek aan de Dogenstad. Dan kunt u ook eens onder de overdekte 'Brug der Zuchten' door varen. Wandelen door een sprookjesboek. In Venetië kan het!