Hotel Orion

Verschillende reismogelijkheden

Sfeervol kleinschalig hotel met een geweldige ligging op steenworp afstand van het bekende San Marco plein. Meer reisinformatie

vanaf € 73 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Ambiance
  • Toplocatie
  • Gratis wifi
  • Comfortabele kamers
  • Prima service

Hotel Orion

Sfeervol kleinschalig hotel met een geweldige ligging op steenworp afstand van het bekende San Marco plein.

Ligging
Geweldige ligging op ca. 50 m van het bekende San Marco plein. Op ca. 5 minuten loopafstand van de Rialto brug. Op ca. 200 m van de Vaporetto halte (waterbus).

Faciliteiten
Receptie, gratis internetaansluiting in het gehele hotel en ontbijtruimte.

Kamers (18)
De nette kamers beschikken over een badkamer met bad of douche, föhn en toilet, telefoon, tv, minibar, kluisje en airconditioning.

Bijzonderheden
Toeristenbelasting ca. € 3,50 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).

Inbegrepen
- WiFi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 3,50 per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Venetië in het kort

Sommigen noemen Venetië alleen nog maar een sprookje. Een beetje gelijk hebben ze toch wel. Het is natuurlijk al lang niet meer het belangrijkste handelsknooppunt tussen het oosten en het westen, maar al die contacten met verre volkeren hebben Venetië een rijke mengeling van stijlen en sferen gegeven. U kunt het zien in de musea met werken van Tintoretto, Titiaan en Bellini. Of de San Marco Basiliek met het imposante San Marco plein, omringd door luxe winkels en café’s.

Maar ook in de smalle en bochtige steegjes, waar vaak geen toerist te zien is. Rondlopen is eigenlijk al voldoende om door Venetië betoverd te raken. Maar ja, met al die kanaaltjes en kanalen die de stad doorkruisen, kunt u al snel de verleiding niet weerstaan om een tocht in een gondel te maken. Dat blijft natuurlijk een vast onderdeel van een bezoek aan de Dogenstad. Dan kunt u ook eens onder de overdekte 'Brug der Zuchten' door varen. Wandelen door een sprookjesboek. In Venetië kan het!