Hotel Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano

Verschillende reismogelijkheden

Modern hotel gelegen op het vaste land van Venetië, Mestre. Meer reisinformatie

vanaf € 39 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers
  • Met zwembad

Hotel Hilton Garden Inn Venice Mestre San Giuliano

Modern hotel gelegen op het vaste land van Venetië, Mestre. Het hotel heeft een goede (bus)verbinding van/naar het centrum wat het een ideale locatie voor een stedentrip Venetië maakt!

Ligging
Het hotel ligt op steenworpafstand van het grootste groene park van Europa; Parco San Giuliano. De bushalte is tegenover het hotel, hiermee staat u in CA. 10 minuten in het centrum van Venetië.

Faciliteiten
Receptie, lift, gratis Wifi in het gehele hotel, fitnessruimte, Garden Grill restaurant met terras, bar, winkeltje en buitenzwembad met zonneterras (geopend tijdens de zomermaanden).

Kamers (136)

De moderne kamers zijn voorzien van koffie- en thee faciliteiten, airconditioning, koelkastje, tv, telefoon en badkamer met toilet, douche en föhn.

Bijzonderheden
Gratis parkeergelegenheid. Toeristenbelasting ca. €3,10 per persoon, per nacht en ca. €1,55 per nacht voor kinderen van 10 tot 16 jaar oud (betaling ter plaatse).

Inbegrepen
- Gratis WiFi
- Gratis parkeren
- Buitenzwembad (geopend tijdens de zomermaanden)
- Fitnessruimte

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. €3,10 per persoon per nacht en ca. €1,55 per nacht voor kinderen van 10 tot 16 jaar oud (betaling ter plaatse).
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Venetië in het kort

Sommigen noemen Venetië alleen nog maar een sprookje. Een beetje gelijk hebben ze toch wel. Het is natuurlijk al lang niet meer het belangrijkste handelsknooppunt tussen het oosten en het westen, maar al die contacten met verre volkeren hebben Venetië een rijke mengeling van stijlen en sferen gegeven. U kunt het zien in de musea met werken van Tintoretto, Titiaan en Bellini. Of de San Marco Basiliek met het imposante San Marco plein, omringd door luxe winkels en café’s.

Maar ook in de smalle en bochtige steegjes, waar vaak geen toerist te zien is. Rondlopen is eigenlijk al voldoende om door Venetië betoverd te raken. Maar ja, met al die kanaaltjes en kanalen die de stad doorkruisen, kunt u al snel de verleiding niet weerstaan om een tocht in een gondel te maken. Dat blijft natuurlijk een vast onderdeel van een bezoek aan de Dogenstad. Dan kunt u ook eens onder de overdekte 'Brug der Zuchten' door varen. Wandelen door een sprookjesboek. In Venetië kan het!