Hotel One Shot Colón 46

Verschillende reismogelijkheden

Verblijf in het hart van Valencia. Dit kleinschalige designhotel is modern ingericht en heeft zeer goede beoordelingen! Meer reisinformatie

vanaf € 37 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda

Hotel One Shot Colón 46

Verblijf in het hart van Valencia aan de Calle Colón op loopafstand van diverse bezienswaardigheden. Dit kleinschalige designhotel is modern ingericht en heeft zeer goede beoordelingen. Een aanrader voor uw stedentrip naar de sinaasappelstad!

Ligging
Zeer centrale ligging met diverse winkels in directe omgeving en zeer nabij het oude centrum. Op ca. 2 minuten loopafstand van metrostation Colón. Het Turia park ligt op ca. 8 minuten loopafstand. De beroemde Mercado Central en Plaça de la Reina bevinden zich op ca. 12 minuten loopafstand.

Faciliteiten
Receptie, lift, gratis WiFi in het gehele hotel, ontbijtruimte, tijdelijke tentoonstellingen en een lounge op tussenverdieping.

Kamers (50)

Comfortabele Standaardkamers met tv, telefoon, kluisje, minibar en airconditioning. Badkamer met regendouche, toilet en föhn. Naar keuze met extra bed voor een 3e persoon. De Superiorkamers zijn iets luxer ingericht met uitzicht op de Calle Colón en zijn geschikt voor max. 2 personen.

Bijzonderheden
Parkerengelegenheid mogelijk tegenover het hotel bij 'Parking ABC', ca. € 18 p.d. voor hotelgasten.

Inbegrepen
- WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren

Valencia in het kort

Valencia is een stad met vele aspecten: strand, een bruisend nachtleven en een breed cultureel aanbod. Genoeg te doen dus tijdens uw stedentrip naar Valencia. Belangrijke beurzen maken van Valencia één van de meest dynamische steden van Spanje. Deze stad is ook bekend door "El Cid", de nationale Spaanse held, die tegen de Moren vocht. De kostuumfestivals in de stad en de vele dorpjes er rond omheen herinneren nog aan dit tijdperk. Genoeg redenen om tijdens stedentrips de prachtige stad Valencia beter te leren kennen.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

  1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
  2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
  3. Hoesten en niezen in de elleboog
  4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
  5. Vermijd handen schudden
  6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
  7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
  8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
  9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
  10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.