Hotel Nevsky Grand

Verschillende reismogelijkheden

Verzorgd middenklasse hotel met een perfecte ligging in het hart van St. Petersburg. Meer reisinformatie

vanaf € 13 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Midden in het centrum
  • Nabij metrostation

Hotel Nevsky Grand

Uitstekend hotel met een perfecte ligging midden in de Gouden Driehoek van St. Petersburg.

Ligging
In de Gouden Driehoek, op ca. 5 minuten lopen van de Hermitage, de Kazankathedraal en de Kerk van de Verlosser op het Bloed. Het hotel ligt in een zijstraat van de beroemde Nevsky Prospekt. Metrostations Admiralteyskaya en Nevski Prospekt liggen op ca. 5 minuten lopen.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge en restaurant. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (164)
De comfortabele standaardkamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, kluisje en airconditioning. De superiorkamers zijn ruimer en beschikken verder over koffie- en theezetfaciliteiten. De suites zijn ruim en hebben als extra een Finse sauna en badjas/slippers.

Bijzonderheden
Parkeren bij het hotel is niet mogelijk.

Visum

Voor Rusland is een visum vereist. Het paspoort dient na vervaldatum van het visum nog 6 maanden geldig te zijn. Voor de visumaanvraag ontvangt u via ons een uitnodiging van het hotel waarmee u het visum kunt aanvragen. Let op dat de aanvraag ca. 14 dagen in beslag kan nemen. In enkele gevallen kan het voorkomen dat u de uitnodiging zelf dient aan te vragen via de website van het hotel. Het hotel kan hier een vergoeding voor vragen (ca. € 25 per persoon). Wij informeren u hierover.

St. Petersburg in het kort

 

Tsaar Peter de Grote stichtte in 1703 aan de monding van de Niwa de plaats St. Petersburg. Na de Russische Revolutie die hier in het begin van de vorige eeuw begon, kreeg de stad de naam Leningrad en na de laatste omwenteling in Rusland heeft de plaats zijn oorspronkelijke naam weer teruggekregen. 
In de loop van de eeuwen heeft St. Petersburg diverse andere benamingen gehad, zoals Venetië van het Noorden. De oude stadskern is het meest sprekende voorbeeld. Allereerst is daar het Admiraliteitsgebouw en het voormalige Winterpaleis. Tegenwoordig is het Winterpaleis beter bekend als de Hermitage, het wereldberoemde kunstmuseum. Verder in St. Petersburg het prachtige Alexander Nevskiklooster, dat maar liefst 11 kerken omvat. De stad is een uitgebalanceerd en harmonieus geheel en dat moet u zeker tijdens een stedentrip met eigen ogen gezien hebben!

Stel zelf uw stedentrip St. Petersburg samen!

  • Maak een keuze uit ons aanbod hotels in St. Petersburg, van prima middenklasse hotels tot moderne 4-sterrenhotels!
  • Kies uw vervoer. Wilt u een vliegreis of zoekt u alleen een hotel voor uw stedentrip naar St. Petersburg?

Bij boeking van een stedentrip* inclusief trein- of vliegreis ontvangt u gratis een handige ANWB reisgids ter waarde van € 11,99. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden op uw stedentrip!
Bekijk de vele bezienswaardigheden, café's, de lokale keuken, winkelen en uitgaan in deze handige, compacte reisgids.

De voordelen van de ANWB Extra reisgids:
* Compacte reisgids van 128 pagina's
* Met uitneembare kaart
* Met wandelroutes
* Bekijk alle evenementen die tijdens uw verblijf plaatsvinden

Enkele dagen na boeking ontvangt u een e-mail met uitleg hoe u de ANWB reisgids van uw keuze kunt bestellen.

* Niet geldig voor last-minute boekingen binnen 14 dagen voor vertrek.

Van deze steden is helaas geen ANWB reisgids (meer) beschikbaar: Alicante, Belfast, Belgrado, Bilbao, Düsseldorf, Gent, Gdansk, Leuven, Lille, Malaga, Moskou, München, Nice, Palma de Mallorca, Pisa, San Sebastián, Sevilla, St. Petersburg, Valletta, Verona en Warschau.