Hotel Catalonia Giralda

Eigen vervoer reis

Zeer gastvrij hotel met vriendelijk personeel, nabij de sfeervolle wijk Santa Cruz. Recentelijk geheel gerenoveerd! Meer reisinformatie

vanaf € 66 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Zeer centrale ligging
 • Gratis wifi
 • Goede prijs-kwaliteit
 • Comfortabele kamers
 • Prima service

Hotel Catalonia Giralda

Zeer gastvrij hotel met vriendelijk personeel, nabij de sfeervolle wijk Santa Cruz. Recentelijk geheel gerenoveerd!

Ligging
In de charmante oude binnenstad aan de rand van de wijk Santa Cruz, dit is dé plek om 's avonds gezellig wat te drinken of heerlijk te genieten van een Spaans diner. Op ca. 15 minuten loopafstand van de kathedraal en Casa de Pilatos. Op ca. 10 minuten loopafstand van het treinstation Santa Justa.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, gratis internetaansluiting in het gehele hotel, bar en restaurant.

Kamers (110)
De klassieke kamers beschikken allemaal over een badkamer met bad, föhn en toilet, telefoon, tv, kluisje en airconditioning. Tegen een toeslag kunt u ook een moderne Premium kamer boeken.

Bijzonderheden
Parkeergelegenheid op ca. 100 m, ca. € 17 per dag.

Inbegrepen
- Wifi

Niet inbegrepen
- Parkeergelegenheid op ca. 100 m, ca. € 17 per dag.

Sevilla in het kort

Midden in een overwegend armoedige streek ligt Sevilla als een oase van weelde. Die rijkdom wordt vormgegeven door de talrijke monumenten en musea die de stad in Zuidwest Spanje sieren. Prachtige laat-islamitische architectuur, Andalusische bouwkunst en barokschilderkunst zijn getuigen van dit grootse verleden. De absolute hoogtepunten van Sevilla zijn de gotische kathedraal, de grootste ter wereld en het Alcazar, een complex van Koninklijke verblijven. Laat u tijdens uw stedentrip aan Sevilla niet opjagen. U komt immers toch tijd en ogen te kort. Al met al heeft de stad iets van een toeristisch eldorado, overigens met de bijbehorende temperaturen.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.