Hotel Casual Sevilla Don Juan Tenorio

Verschillende reismogelijkheden

Modern hotel in een historisch gebouw gevestigd in het centrum van de gezellige wijk Santa Cruz. Dit hotel is ideaal om Sevilla te ontdekken. Meer reisinformatie

vanaf € 26 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Kleinschalig
  • Toplocatie
  • Midden in het centrum

Hotel Casual Sevilla Don Juan Tenorio

Kleinschalig hotel in een historisch gebouw, maar modern ingericht en gevestigd in het centrum van de gezellige wijk Santa Cruz. Dit hotel is ideaal om Sevilla te ontdekken.

Ligging
Het hotel is omringd door de smalle sfeervolle straatjes en heerlijke restaurantjes. In minder dan 5 minuten lopen staat u bij de bekende kathedraal 'Santa María de la Sede' en de Giralda. Koninklijk Paleis 'Real Alcázar' ligt op ca. 5 minuten loopafstand en kerk 'El Salvador' op ca. 10 minuten loopafstand. Naar Plaza de España is het ca. 15 minuten lopen.

Faciliteiten
Receptie, lift, gratis WiFi in het gehele hotel, ontbijtruimte en bagageruimte.

Kamers (21)
Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, tv en kluis. De badkamer is voorzien van bad of douche, toilet en föhn.

Bijzonderheden
Voor de WiFi betaalt u uitsluitend een borg.

Inbegrepen
- Gratis Wifi

Niet inbegrepen
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Sevilla in het kort

Midden in een overwegend armoedige streek ligt Sevilla als een oase van weelde. Die rijkdom wordt vormgegeven door de talrijke monumenten en musea die de stad in Zuidwest Spanje sieren. Prachtige laat-islamitische architectuur, Andalusische bouwkunst en barokschilderkunst zijn getuigen van dit grootse verleden. De absolute hoogtepunten van Sevilla zijn de gotische kathedraal, de grootste ter wereld en het Alcazar, een complex van Koninklijke verblijven. Laat u tijdens uw stedentrip aan Sevilla niet opjagen. U komt immers toch tijd en ogen te kort. Al met al heeft de stad iets van een toeristisch eldorado, overigens met de bijbehorende temperaturen.