Hotel Barcelo Costa Vasca

Verschillende reismogelijkheden

Dit moderne hotel is gelegen tussen de heuvels rond San Sebastián. Via een aangename wandeling kunt u makkelijk het stadscentrum bereiken. Meer reisinformatie

vanaf € 45 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Grote tropische tuin
  • Prachtig uitzicht
  • Rustig gelegen
  • Gratis WiFi
  • Comfortabele kamers

Hotel Barcelo Costa Vasca

Dit moderne hotel is gelegen tussen de heuvels rond San Sebastián. Via een aangename wandeling kunt u makkelijk het stadscentrum bereiken.

Ligging
Het hotel is gelegen buiten het stadscentrum van San Sebastián. In ca. 30 minuten is het centrum lopend te bereiken. Het dichtsbijzijnde strand ligt op ca. 5 minuten lopen.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar, restaurant, zwembad (zomermaanden geopend), terras/tuin en biljart.

Kamers (203)
De trendy ruime kamers zijn voorzien van badkamer met toilet en bad/douche, fohn, airconditioning, tv, telefoon en kluisje.

Bijzonderheden
Parkeergelegenheid, ca. € 20 per dag.

San Sebastián is een van de leukste steden van Baskenland. Donostia-San Sebastián is officieel de naam. Deze badplaats is gelegen aan de ruige kust van de golf van Biskaje, niet ver van Frankrijk. Aan de kust vind je diverse stranden gelegen in fraaie baaien, zoals Playa de la Concha. De oude binnenstad (Parte Vieja) is fraai met parken, kerken, pleinen en heerlijke vis- en tapasrestaurants. Niet voor niets is San San Sebastián een populair zomerverblijf van het Spaanse koningshuis.

Op deze bestemming is geen de Jong Intra Vakanties reisleiding aanwezig. Uiteraard is ons kantoor te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.