Hotel Avenida

Verschillende reismogelijkheden

Hotel Avenida is gelegen op de berg Igueldo net buiten het centrum van San Sebastián. Vanaf het hotel heeft u een mooi uitzicht over de stad. Meer reisinformatie

vanaf € 35 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Fietshuur mogelijk
  • Mooi uitzicht
  • Gratis WiFi
  • Comfortabele kamers
  • Met zwembad

Hotel Avenida

Hotel Avenida is gelegen op de berg Igueldo net buiten het centrum van San Sebastián. Vanaf het hotel heeft u een mooi uitzicht over de stad.

Ligging
Het hotel is gelegen buiten het centrum van de stad. Op ca. 10 minuten loopafstand van het Ondaretta strand. Bij het hotel zijn fietsen te huur waarmee u in naar de stad kan. Loopafstand ca. 40 minuten.

Faciliteiten
Receptie, lift, gratis internetaansluiting in het gehele hotel, zwembad, terras, fitnessruimte en fietsverhuur (tegen betaling).

Kamers (52)
De comfortabele kamers zijn voorzien van een badkamer met bad/douche, toilet, airconditioning, toiletartikelen, tv en minibar.

Bijzonderheden
Gratis parkeergelegenheid.

San Sebastián is een van de leukste steden van Baskenland. Donostia-San Sebastián is officieel de naam. Deze badplaats is gelegen aan de ruige kust van de golf van Biskaje, niet ver van Frankrijk. Aan de kust vind je diverse stranden gelegen in fraaie baaien, zoals Playa de la Concha. De oude binnenstad (Parte Vieja) is fraai met parken, kerken, pleinen en heerlijke vis- en tapasrestaurants. Niet voor niets is San San Sebastián een populair zomerverblijf van het Spaanse koningshuis.

Op deze bestemming is geen de Jong Intra Vakanties reisleiding aanwezig. Uiteraard is ons kantoor te Ridderkerk voor noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.