Hotel Regno

Verschillende reismogelijkheden

Aan de bekendste winkelstraat van Rome, op steenworpafstand van o.a. Trevifontein en Pantheon. Een comfortabel hotel met uitstekende locatie! Meer reisinformatie

vanaf € 36 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Trevifontein om de hoek
 • Aan de Via del Corso
 • Toplocatie
 • Prima service
 • Tip van de inkoper

Hotel Regno

Al zie je het adres van dit hotel, dan gaat er waarschijnlijk al een belletje rinkelen. Hotel Regno ligt namelijk aan de Via del Corso, de bekendste winkelstraat van Rome. Met name de bekende en grotere winkelketens vind je in deze 1,5 kilometer lange straat. Aan het einde van de Via del Corso ligt het Piazza Venezia, een groot bekend plein waar een aantal wegen samen komen. Vanaf hier loop je zo naar het Forum Romanum en het bekende Colosseum. Hotel Regno ligt echt hartje centrum. Binnen 5 minuten kan je al naar het gat kijken in het Pantheon en oog-in-oog staan met de Trevifontein.

Hotel Regno is gevestigd in een mooi 16-eeuws gebouw en biedt voldoende comfort voor een stedentrip Rome. Bij de receptie staat vriendelijk personeel dat je graag tips geeft over de iconische stad Rome. Vraag zeker om aanraders wat betreft restaurants. In de buurt zijn namelijk tal van goede restaurants te vinden. Hotel Regno is echt een stadshotel, dus verwacht niet te ruime kamers. De kamers zijn netjes en bieden o.a. airconditioning en een kluisje. Daarnaast is het mogelijk om in het hotel te ontbijten. Let bij uw kamer keuze erop of logies en ontbijt staat aangevinkt. Hotel Regno krijgt goede beoordelingen door zijn gasten.

Ligging
Hotel Regno ligt in het hartje van het oude centrum van Rome. Het Pantheon en de Trevifontein liggen letterlijk op kruipafstand.
- Pantheon ligt op ca. 5 minuten wandelen.
- Trevifontein ligt op maar 250 meter. Binnen 5 minuten sta je al te kijken naar deze iconische fontein.
- Aan het eind van de Via del Corso vind je het monument Van Victor Emanuel II. Je loopt hier in ca. 10 minuten naar toe. Vanaf daar ligt het Forum Romanum en het Colosseum dichtbij.

Met het openbaar vervoer
- De dichtstbijzijnde bushalte ligt ongeveer voor de deur, op ca. 50 meter afstand. Vanaf deze halte kan je de bus naar het Vaticaan nemen. Je bent ca. 30 minuten onderweg.
- Metrohalte Barberini ligt op ca. 850 meter lopen.

Met het vliegtuig naar Rome
Als je jouw stedentrip naar Rome boekt, heb je de optie om op 2 verschillende luchthavens van Rome aan te komen. De reistijd van beide luchthavens is ongeveer hetzelfde, ca. 1 uur.
- Vanaf luchthaven Fiumicino reis je eerst met de trein naar station Termini en stap bij het busstation op de bus. Met de bus reis je naar de dichtstbijzijnde bushalte.
- Vanaf luchthaven Ciampino reis je met de bus, de metro en nogmaals de bus naar hotel Regno toe.

Met de auto naar hotel Regno
In de omgeving van het hotel kan je de auto parkeren in een openbare parkeergarage. De kosten zijn vanaf ca. 40 euro per dag. Al zet je de auto een stuk verder weg, dan is het mogelijk om voor ca. 20 euro per dag jouw auto te parkeren.

Faciliteiten
- Gratis wifi
- Ontbijtruimte
- Receptie
- Lift

Kamers (70)
De elegante kamers zijn goed voor een echt stadshotel. Ze zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, telefoon, kluisje en gratis wifi (let op! deze is niet altijd even sterk). De badkamer heeft een bad en/of douche en föhn.

Inbegrepen
- Wifi

Niet inbegrepen
- Openbare garage in de omgeving van het hotel, vanaf ca. € 40 per dag (betaling ter plaatse, op basis van beschikbaarheid)
- Toeristenbelasting ca. € 4 per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Ontbijt, je kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens jouw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Citytrip naar Rome

Er is waarschijnlijk geen andere stad in de wereld die tijdens een stedentrip zoveel stijlen cultuurperiodes vertegenwoordigt als Rome. In deze stad leven de eeuwen in harmonie naast elkaar voort, vooral tijdens stedentrips naar deze prachtige stad zult u dit ontdekken. Maar voor velen spreekt de geschiedenis van het bijna 1000-jarige Romeinse Rijk wel het meest tot de verbeelding. 

In onze moderne geschiedenis speelt Rome een hoofdrol in film, mode en industriële vormgeving. Dit zal u tijdens een stedentrip zelf beleven. Het is altijd een cultuurstad geweest. Al deze glorieuze periodes uit de geschiedenis van Rome zijn tastbaar aanwezig in indrukwekkende monumentale gebouwen en in de kunstcollecties. Fascinerend om tijdens uw stedentrip of weekend weg te ontdekken.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.