Hotel De Petris

Verschillende reismogelijkheden

Elegant hotel met perfecte ligging, gezellige sfeer en comfortabele kamers. Meer reisinformatie

vanaf € 26 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Ontbijt op dakterras
  • Gratis wifi
  • Gratis nachten
  • Comfortabele kamers
  • Prima service

Hotel De Petris

Elegant hotel met perfecte ligging, gezellige sfeer en comfortabele kamers.

Ligging
Gunstig midden in het oude centrum op ca. 100 m van Piazza Barbarini (met metrostation) en ca. 600 m van de Trevi-fontein en de Spaanse Trappen.

Faciliteiten
Receptie, lounge, bar, prachtig dakterras met mooi uitzicht en ontbijtruimte. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Kamers (53)
Keurig ingerichte gerenoveerde kamers met bad of douche, toilet, föhn, telefoon, radio, tv, minibar, gratis kluisje, en airconditioning.

Bijzonderheden
Uitgebreid ontbijtbuffet. Openbare garage op ca. 500 m, ca. € 25 per dag. Toeristenbelasting ca. € 4 per persoon per dag (betaling ter plaatse).

Inbegrepen
- Ontbijt
- WiFi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 4 per persoon per dag (betaling ter plaatse)
- Parkeren ca. € 25 per dag

Citytrip naar Rome

Er is waarschijnlijk geen andere stad in de wereld die tijdens een stedentrip zoveel stijlen cultuurperiodes vertegenwoordigt als Rome. In deze stad leven de eeuwen in harmonie naast elkaar voort, vooral tijdens stedentrips naar deze prachtige stad zult u dit ontdekken. Maar voor velen spreekt de geschiedenis van het bijna 1000-jarige Romeinse Rijk wel het meest tot de verbeelding. 

In onze moderne geschiedenis speelt Rome een hoofdrol in film, mode en industriële vormgeving. Dit zal u tijdens een stedentrip zelf beleven. Het is altijd een cultuurstad geweest. Al deze glorieuze periodes uit de geschiedenis van Rome zijn tastbaar aanwezig in indrukwekkende monumentale gebouwen en in de kunstcollecties. Fascinerend om tijdens uw stedentrip of weekend weg te ontdekken.