Al Viminale Hill Inn and Hotel

Verschillende reismogelijkheden

Sfeervol hotel met een toplocatie tegenover Teatro dell'Opera! Meer reisinformatie

vanaf € 25 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • In authentiek klooster
 • Hoge klantwaardering
 • Kleinschalig
 • Toplocatie
 • Gratis wifi

Al Viminale Hill Inn and Hotel

Tegenover het beroemde Teatro dell'Opera vindt u het stijlvolle Al Viminale Hill Inn & Hotel. Een ideale thuisbasis voor een romantische stedentrip Rome. Met Stazione Roma Termini op nog geen 10 minuten loopafstand bent u binnen no-time bij de belangrijkste en mooiste bezienswaardigheden.

Al Viminale Hill Inn & Hotel is kleinschalig en daarom persoonlijk hotel. Zonder twijfel een plek waar u zich helemaal thuis zult voelen. Het personeel staat graag voor u klaar om te helpen bij eventuele vragen en iedere ochtend verzorgen zij een heerlijk ontbijtje. Het ontbijt wordt geserveerd in een restaurant op steenworp afstand van het hotel. Hier kunt u geheel ontspannen wakker worden en u voorbereiden op weer een avontuurlijke dag in de Italiaanse hoofdstad!

Ligging
- Piazza della Repubblica ligt op ca. 4 minuten loopafstand.
- Stazione Roma Termini ligt op ca. 8 minuten loopafstand.
- Binnen een kwartiertje wandelen bent u bij de Trevi Fontein.
- Het beroemde Colosseum ligt op nog geen 20 minuten loopafstand.
- Forum Romanum ligt ook op ca. 18 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer naar het centrum
- Meerdere busstations liggen op steenworpafstand van Al Viminale Hill Inn & Hotel.
- Met bus 40 of 64 bent u in ca. 40 minuten bij Vaticaanstad.
- Met de metro bent u in ongeveer 11 minuten bij de Spaanse trappen.

Met het vliegtuig naar Rome
- Luchthaven Roma-Fiumicino ligt op ca. 49 minuten afstand van het Hotel. U kunt de rechtstreeks trein naar Stazione Termini nemen.
- Luchthaven Ciampino ligt iets dichterbij, op ca. 41 minuten afstand. Voor het eerste stuk kunt u de bus nemen en vervolgens kunt u overstappen naar de rechtstreekse trein met eindbestemming Stazione Roma Termini.

Met de auto
- Op ongeveer 100 meter afstand van het Al Viminale Hill Inn & Hotel bevindt zich een parkeergarage waar u uw auto kunt parkeren tegen een tarief van ca. € 30,- per dag.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Bagageruimte
- Ontbijtruimte
- Bar
- Gratis wifi

Kamers (9)
In iedere kamer is er een mobiele telefoon aanwezig met 4G internet, zo kunt u alles opzoeken over Rome en geheel voorbereid de stad induiken. Ook kunt u met deze telefoon ongelimiteerd bellen naar zowel binnen- als buitenland. Onderstaand de andere faciliteiten die aanwezig zijn in de kamers van Al Viminale Hill Inn & Hotel:
- twee 1-persoonsbedden of één 2-persoonsbed;
- badkamer met douche;
- toilet;
- föhn;
- televisie;
- kluisje;
- airconditioning;
- Koffie- en theezetfaciliteiten.

Bijzonderheden
- Tijdens een stedentrip in Rome dient er een toeristenbelasting betaald te worden van ca. € 4,- per persoon per nacht. Betaling ter plaatse.
- Het ontbijt wordt in een nabijgelegen restaurant geserveerd. Het restaurant ligt binnen steenworpafstand van het hotel.

Inbegrepen
- Wifi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting van ca. €4,- per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Openbare parkeergelegenheid voor ca. €30,- per dag in een parkeergarage op ca. 100 m afstand van het hotel

Citytrip naar Rome

Er is waarschijnlijk geen andere stad in de wereld die tijdens een stedentrip zoveel stijlen cultuurperiodes vertegenwoordigt als Rome. In deze stad leven de eeuwen in harmonie naast elkaar voort, vooral tijdens stedentrips naar deze prachtige stad zult u dit ontdekken. Maar voor velen spreekt de geschiedenis van het bijna 1000-jarige Romeinse Rijk wel het meest tot de verbeelding. 

In onze moderne geschiedenis speelt Rome een hoofdrol in film, mode en industriële vormgeving. Dit zal u tijdens een stedentrip zelf beleven. Het is altijd een cultuurstad geweest. Al deze glorieuze periodes uit de geschiedenis van Rome zijn tastbaar aanwezig in indrukwekkende monumentale gebouwen en in de kunstcollecties. Fascinerend om tijdens uw stedentrip of weekend weg te ontdekken.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.