Hotel Plaza Prague

Verschillende reismogelijkheden

Zeer comfortabel hotel met comfortabele kamers en leuk restaurant. Meer reisinformatie

vanaf € 28 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Topper
  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Comfortabele kamers
  • Nabij metrostation

Hotel Plaza Prague

Zeer comfortabel hotel met uitstekende kamers en prima ligging nabij trein- en metrostation. Een topper in ons aanbod!

Ligging
Rustig gelegen in de wijk Praag 7. Trein- en metrostation Holešovice op ca. 10 minuten lopen (slechts 2 haltes naar het centrum) en tramhalte tegenover het hotel (lijn 12, rechtstreeks naar het centrum).

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, Mexicaans restaurant en café. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (87)
De compleet gerenoveerde kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over bad en douche, toilet, föhn, radio, tv, minibar, airconditioning en internetaansluiting.

Bijzonderheden
Ontbijtbuffet. Toeristenbelasting ter plaatse te betalen, ca. € 0,80 per persoon per nacht. Parkeergarage ca. € 18 per dag. Bij aankomst dient € 50 borg betaald te worden (contant of per creditcard).

Inbegrepen
- Ontbijt
- WiFi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 0,80 per persoon per nacht

Praag in het kort

Als er één stad met recht de Gouden Stad genoemd mag worden, is dat Praag. De Tsjechische hoofdstad was ooit de zetel van goudmakers. Het bekende Gouden Straatje wat u kunt bezoeken herinnert aan deze periode. Het "gouden" verleden van Praag is in meer opzichten bewaard gebleven. De Praagse Burcht domineert de stad. Al in de 9e eeuw werd met de bouw van deze vesting begonnen. Ook heel oud is de brug over de Moldau, de Karelsbrug, heerlijk om over te flaneren. De diverse wijken van Praag zoals "Hradcany" Rots van de burcht, "Staré Mesto" De oude stad, "Malá Strana" De smalle zijde en "Josefov" De Joodse wijk hebben door hun talloze smalle straatjes, stegen, trappen, winkeltjes en terrassen een geheel eigen en gezellig karakter.