Hotel Carol

Verschillende reismogelijkheden

Uitstekend 3-sterrenhotel met verzorgde kamers en binnenzwembad. Meer reisinformatie

vanaf € 38 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers
  • Met familiekamers
  • Met zwembad

Hotel Carol

Prettig 3-sterrenhotel met een gunstige ligging en binnenzwembad.

Ligging
In een rustige wijk van Praag. Metrostation Ceskomoravska op ca. 200 m vanwaar u in slechts 8 minuten naar het centrum reist. Tramhalte op ca. 100 m met elke 10 minuten een tram naar het historische centrum.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, terras, bar, restaurant, binnenzwembad (gratis) en sauna (tegen betaling). Gratis WiFi in het gehele hotel.

Kamers (63)
De nette en verzorgde kamers beschikken over bad of douche, toilet, tv, telefoon en kluisje.

Bijzonderheden
Eigen parkeergelegenheid, ca. € 8 per dag.

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 8 per dag
- Buitenzwembad (tegen betaling)
- Sauna (tegen betaling)
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Praag in het kort

Als er één stad met recht de Gouden Stad genoemd mag worden, is dat Praag. De Tsjechische hoofdstad was ooit de zetel van goudmakers. Het bekende Gouden Straatje wat u kunt bezoeken herinnert aan deze periode. Het "gouden" verleden van Praag is in meer opzichten bewaard gebleven. De Praagse Burcht domineert de stad. Al in de 9e eeuw werd met de bouw van deze vesting begonnen. Ook heel oud is de brug over de Moldau, de Karelsbrug, heerlijk om over te flaneren. De diverse wijken van Praag zoals "Hradcany" Rots van de burcht, "Staré Mesto" De oude stad, "Malá Strana" De smalle zijde en "Josefov" De Joodse wijk hebben door hun talloze smalle straatjes, stegen, trappen, winkeltjes en terrassen een geheel eigen en gezellig karakter.