Hotel Astoria

Verschillende reismogelijkheden

Prima hotel met uitstekende ligging midden in het centrum. Meer reisinformatie

vanaf € 38 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Toplocatie
  • Gratis wifi
  • Gratis nachten
  • Nabij metrostation

Hotel Astoria

Prima hotel met goede ligging.

Ligging
Midden in het historische centrum van Praag. Uitstekende ligging op ca. 3 min. lopen van de Tynkerk en het Oude Raadhuisplein. Metrostation Namesti Republiky ligt op enkele minuten lopen van het hotel.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, bar en restaurant. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (74)
Comfortabele kamers voorzien van bad, douche, toilet, föhn, telefoon, radio, tv, minibar, kluisje en airconditioning.

Bijzonderheden
Openbare garage op ca. 100 m, ca. € 20 per dag.

Inbegrepen

- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 25,00 per nacht (vooraf reserveren)
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Praag in het kort

Als er één stad met recht de Gouden Stad genoemd mag worden, is dat Praag. De Tsjechische hoofdstad was ooit de zetel van goudmakers. Het bekende Gouden Straatje wat u kunt bezoeken herinnert aan deze periode. Het "gouden" verleden van Praag is in meer opzichten bewaard gebleven. De Praagse Burcht domineert de stad. Al in de 9e eeuw werd met de bouw van deze vesting begonnen. Ook heel oud is de brug over de Moldau, de Karelsbrug, heerlijk om over te flaneren. De diverse wijken van Praag zoals "Hradcany" Rots van de burcht, "Staré Mesto" De oude stad, "Malá Strana" De smalle zijde en "Josefov" De Joodse wijk hebben door hun talloze smalle straatjes, stegen, trappen, winkeltjes en terrassen een geheel eigen en gezellig karakter.