Hotel Teatro

Verschillende reismogelijkheden

Prachtig en bijzonder ingericht modern hotel met een perfecte ligging in het centrum van Porto. Het hotel ligt op de plek waar het oude theater uit 1859 van Porto ooit gevestigd was. Meer reisinformatie

vanaf € 79 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Gratis wifi
 • Comfortabele kamers
 • Midden in het centrum
 • Nabij metrostation

Hotel Teatro

Prachtig en bijzonder ingericht modern hotel met een perfecte ligging in het centrum van Porto. Het hotel is gevestigd op de plek waar het oude theater uit 1859 van Porto ooit gevestigd was. De inrichting van het hotel is ook in de sfeer van het oude theater gehouden.

Ligging
In het centrum van Porto met diverse leuke en gezellige authentieke restaurants en bars in de omgeving (o.a. Santa Catarina str.). Op ca. 5 minuten loopafstand van de toren van Clerigos. Het trein- en metrostation Sao Bento ligt op ca. 5 minuten loopafstand. De historische wijk Ribeira (werelderfgoedlijst UNESCO) ligt op ca. 800 meter.

Faciliteiten
Receptie, lift, lobby, bar Plateia en restaurant Palco.

Kamers (74)
De moderne kamers beschikken over een badkamer met bad/douche, föhn en toilet, telefoon, koffie- e/o theefaciliteiten, tv, kluisje, airconditioning en minibar.
De Galerie kamers zijn ca. 21 m² groot en liggen aan de straatzijde of bieden uitzicht op het overdekte terras.
De Tribune kamers zijn ca. 27 m² groot en liggen ook aan de straatzijde of bieden ook uitzicht op het overdekte terras.
De Audience kamers bieden uitzicht over het overdekte terras en zijn ca. 37 m² groot.
De Junior Suite heeft uitzicht op de Rua Sa da Bandeira, is ca. 37 m² groot en is voorzien van een aparte zithoek.
De Standard Suite is gelegen op de bovenste verdieping, heeft uitzicht op de Rua Sa da Bandeira e/o op het overdekte terras, heeft een aparte zit-en werk ruimte en is ca. 52 m² groot.

Bijzonderheden
Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Toeristenbelasting ca. € 2,- per persoon per nacht (betaling ter plaatse).

Inbegrepen
- WiFi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 2,- per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Porto in het kort

Langs de rivier Douro, verbonden door onder meer 2 stalen bruggen uit de 19de eeuw, ligt Porto. Vooral langs de rechteroever is het panorama indrukwekkend. In het oude centrum, waaronder de Ribeira, vindt u smalle straatjes die stijl aflopen met kleine winkeltjes en eethuisjes. Een bezoek aan de 'Igreja de Carmo, Igreja de Sé en Torre dos Clerigos is allemaal even schitterend tijdens uw stedentrip naar Porto. Ruimte is er ook: In de kasteeltuinen, de stadsparken en natuurlijk op de stranden. Daarnaast is een bezoek aan de beroemde wijnkelders bijna onvermijdelijk. Met een goed glas portwijn beseft u pas hoe mooi het leven in Porto is.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.