Hotel Intercity München

Verschillende reismogelijkheden

Modern hotel met een uitstekende ligging in het centrum en direct om de hoek bij het Centraal Station. Meer reisinformatie

vanaf € 66 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis WiFi
  • Bij treinstation
  • Comfortabele kamers
  • Midden in het centrum

Hotel Intercity München

Modern hotel met een uitstekende ligging in het centrum.

Ligging
In het centrum, om de hoek van het centraal station. De Marienplatz in het hart van de stad ligt op ca. 15 minuten lopen van het hotel.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar en ontbijtruimte. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (198)
De standaardkamers zijn verzorgd ingericht en voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv en kluisje. De superiorkamers zijn ruimer en beschikken extra over minibar en koffie- en theezetfaciliteiten. De juniorsuites zijn zeer ruim met aparte zitgelegenheid.

Bijzonderheden
Openbare garage nabij het hotel (tegen betaling).

München in het kort

Het carillon klinkt, op de Marienplatz kijken honderden mensen naar het bewegende klokkenspel in de Rathausturm. Men geniet van deze verfijnde attractie, zoals het ook genieten is in het voetgangersparadijs tussen Hauptbahnhof en Karlstor, tussen Marienplatz en Odeonsplatz. Ook is er van alles te zien en te beleven: Van de Michaelskirche tot de Viktualienmarkt, van de Residenz tot het Antiquarium, van een bezoek aan het Stadtmuseum tot een terrasje in een Biergarten. Van het voetgangersgebied in de Altstadt is het niet ver naar Schwabing, dé uitgaanswijk van München die garant staat voor 24 uur gezelligheid en vertier.

Stel zelf uw stedentrip München samen!

Indien u per eigen auto of motor reist dan dient u rekening te houden met het volgende:

Sinds een aantal jaren hebben diverse Duitse steden een milieuzone ingevoerd. U kunt deze zone herkennen aan de waarschuwingsborden aan het begin van de toegangsstraten. Alle voertuigen die zich binnen deze zone bevinden dienen voorzien te zijn van een speciale sticker. Deze stickers (Umweltplakette) zijn verkrijgbaar bij alle afgiftekantoren van kentekenbewijzen zoals TUV en DEKRA.

U kunt ook eenvoudig hier uw milieusticker bestellen.