Hotel Petit Palace Plaza Malaga

Verschillende reismogelijkheden

Sfeervol designhotel op een prima locatie in het hart van het centrum van Malaga. In de directe omgeving zijn vele leuke restaurants en winkels te vinden. Meer reisinformatie

vanaf € 43 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Fietshuur mogelijk
 • Gratis wifi
 • Comfortabele kamers
 • Prima service
 • Midden in het centrum

Hotel Petit Palace Plaza Malaga

Sfeervol designhotel op een prima locatie in het hart van het centrum van Malaga. In de directe omgeving zijn vele leuke restaurants en winkels te vinden.

Ligging
Tegenover het hotel bevindt zich de kathedraal van Malaga, het Carmen Thyssen museum ligt naast het hotel. Op ca. 200 m ligt de bekende winkelstraat Larios. De haven van Malaga bevindt zich op ca. 750 m en het Picasso museum ligt op ca. 400 m.

Faciliteiten
Receptie (met Ipad uitleen service), lift, gratis fietsverhuur (zolang de voorraad strekt), lounge, gratis Wifi in het gehele hotel en ontbijtruimte.

Kamers (66)
De comfortabele kamers beschikken over een badkamer met bad/douche en toilet, tv, iPod-dock, kluisje en airconditioning.

Bijzonderheden
Openbare parkeergelegenheid in de omgeving van het hotel, ca. € 15 per dag. Indien u ontbijt bijboekt, zeer uitgebreid ontbijtbuffet!

Inbegrepen
- Wifi
- Ipad uitleen
- Gratis fietsverhuur (zolang de voorraad strekt)

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 15 per dag.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Malaga in het kort

Helemaal aan de zuidkust van Spanje ligt Málaga, omringd door bergen. Deze typisch Andalusische havenstad is met zijn 700.000 inwoners de grootste stad aan de Costa Del Sol. Hier schijnt (bijna) altijd de zon! Jaarlijks ontvangt de stad dan ook duizenden toeristen, die er elk hun gading vinden. Málaga is tot heinde en verre bekend om zijn goede wijn, maar ook aan toeristische attracties heeft de stad genoeg te bieden. In tegenstelling tot vele andere toeristische badplaatsen heeft Málaga nog steeds zijn authentieke Spaanse, Andalusische charme. De laatste 10 jaar heeft de stad een enorme ontwikkeling doorgemaakt, geweldige restaurants, nieuwe musea (o.a. Centre Pompidou) en een prachtig strand. Zon en cultuur de perfecte combinatie!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.