Lisbon Serviced Apartments Avenida

Verschillende reismogelijkheden

Viersterren appartementencomplex op uitstekende locatie! Meer reisinformatie

vanaf € 29 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Toplocatie
 • Gratis wifi

Lisbon Serviced Apartments Avenida

Viersterren appartementencomplex op uitstekende locatie!

Ligging
Om de hoek van de meest luxueuze straat van Lissabon: Avenida da Liberdade. Het complex ligt op ca. 5 minuten loopafstand van metrostation Avenida. Binnen 15 minuten lopen staat u in de Botanische Tuin. De Rua Augusta ligt op ca. 15 minuten loopafstand.

Faciliteiten
Geen receptie (check-in service, voor aankomst moeten de codes per mail opgevraagd worden), lift, gratis Wifi in het gehele complex.

Appartementen

1-kamerappartement Max. 2 personen - ca. 20 m2.
De volledig ingerichte studio's zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, tv, kitchenette (met o.a. koelkast en magnetron) en 2-persoonsbed.

2-kamerappartement voor 4 personen Max. 4 personen - ca. 39 m2
Idem als de studio's, maar met een slaapbank en een aparte slaapkamer. U kunt ook kiezen voor een superior 2-kamerappartement van ca. 48 m2, deze zijn gelegen op de bovenste (4e) verdieping.

Bijzonderheden
Inclusief bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak. Dagelijkse schoonmaak, elke 3 dagen wissel van bedlinnen en handdoeken (op aanvraag).
Toeristenbelasting ca. €2,- per persoon per dag. Let op! Deze betaling doet u een week van tevoren telefonisch bij het appartement, vervolgens ontvangt u een code waarmee u het appartement kunt betreden.

Inbegrepen
- WiFi
- Bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 2,- per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Ontbijt
- Dagelijkse schoonmaak, elke 3 dagen wissel van bedlinnen en handdoeken (op aanvraag)

 Lissabon in het kort

Deze stad is gebouwd op zeven heuvels en is van een sprankelende schoonheid. Eén van de mooiste en interessantste trekpleisters tijdens een stedentrip van Lissabon is de Torre de Belem, tussen 1515 en 1521 gebouwd als fort dat de toegang tot de Taag moest verdedigen. U kunt tijdens uw stedentrip ook met een kabeltreintje naar de Barrio Alto, waar artiesten en kunstenaars hun werk tonen. Zeker een bezoek waard is het Castelo de Sao Jorge. Vanaf het kasteel heeft u een schitterend uitzicht over Lissabon en zijn omgeving.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.