Hotel Atrium

Verschillende reismogelijkheden

Modern en fris hotel met een prima ligging op nog geen 10 minuten lopen van het centrale marktplein. Meer reisinformatie

vanaf € 42 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Hoge klantwaardering
  • Gratis wifi
  • Prima service
  • Midden in het centrum

Hotel Atrium

Modern en fris hotel met een prima ligging in het centrum van Krakau.

Ligging
In het centrum, op nog geen 10 minuten wandelen van het centrale marktplein Rynek Glowny. De historische Florianspoort ligt op enkele minuten wandelen.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, restaurant met atrium, bar en gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (52)
De frisse en moderne kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon en tv.

Bijzonderheden
Parkeren bij het hotel, ca. € 15 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Auto verhuur (tegen betaling)
- Parkeren ca. € 15,00 per dag
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Krakau in het kort

Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen en was jarenlang het centrum van handel, kunst en bestuur. U kunt genieten tijdens uw stedentrip naar Krakau van prachtige bouwwerken in diverse stijlen. Het middelpunt van Krakau is het Rynek Glowny of hoofdplein. Vroeger was het Wawel-Paleis het cenrum van cultuur in Krakau en Polen. Deze burcht aan de rivier de Wisla is meer dan duizend jaar oud en was lange tijd de residentie van Poolse koningen. Niet voor niets is Krakau officieel door de Verenigde Naties aangewezen als een monumentale stad. Als excursie kunt u een bezoek brengen aan het nabijgelegen Auschwitz, een indrukwekkende ervaring.