Aparthotel Pergamin

Verschillende reismogelijkheden

Stijlvol aparthotel gevestigd in een historisch pand. Meer reisinformatie

vanaf € 17 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Comfortabele kamers
  • Met familiekamers

Aparthotel Pergamin

Stijlvol aparthotel gevestigd in een historisch pand.

Ligging
In het centrum, op ca. 10 minuten lopen van treinstation Krakow Glowny en op enkele minuten lopen van Planty Park en het Barbakan, de toegang tot het historische centrum.

Faciliteiten
Receptie en lift. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (30)
De stijlvolle kamers zijn ingericht en voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, minibar, kluisje en airconditioning.

Bijzonderheden
Eigen parkeergelegenheid, ca. € 12 per dag.

Inbegrepen
- WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 12,00 per dag
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Populaire excursies!
U kunt bij boeking direct al uw excursie naar Auschwitz en de Wieliczka zoutmijn reserveren. Vooraf reserveren is sterk aanbevolen omdat de excursies zeer populair zijn. 

Krakau in het kort

Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen en was jarenlang het centrum van handel, kunst en bestuur. U kunt genieten tijdens uw stedentrip naar Krakau van prachtige bouwwerken in diverse stijlen. Het middelpunt van Krakau is het Rynek Glowny of hoofdplein. Vroeger was het Wawel-Paleis het cenrum van cultuur in Krakau en Polen. Deze burcht aan de rivier de Wisla is meer dan duizend jaar oud en was lange tijd de residentie van Poolse koningen. Niet voor niets is Krakau officieel door de Verenigde Naties aangewezen als een monumentale stad. Als excursie kunt u een bezoek brengen aan het nabijgelegen Auschwitz, een indrukwekkende ervaring.