The Harcourt Hotel

Verschillende reismogelijkheden

Voormalig woonhuis van Ierse dichter Bernard Shaw, omgebouwd tot hotel met verzorgde kamers. Meer reisinformatie

vanaf € 39 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers

The Harcourt Hotel

Comfortabel hotel, voormalig woonhuis van Ierse dichter en Nobelprijswinnaar George Bernard Shaw.

Ligging
Centraal gelegen op ca. 200 m van het park St. Stephens Green en op ca. 15 minuten van Grafton Street en Temple Bar.

Faciliteiten
Receptie, lift, ontbijtruimte, restaurant '1900', bar 'DTwo', nachtclub en een Beer Garden. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (104)
De verzorgde kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, tv, telefoon en koffie- en theezetfaciliteiten.

Bijzonderheden
Let op, in dit hotel is een nachtclub gesitueerd, wat eventueel voor geluidsoverlast kan zorgen. Parkeergarage in de omgeving ca. € 30 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren in omgeving ca. € 30,00 per dag
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Dublin in het kort

Dublin kunt u het best te voet verkennen: u volgt eenvoudigweg één van de wandelroutes. De Viking Walk voert u bijvoorbeeld door het middeleeuwse stadscentrum aan de oevers van de Liffey. Terwijl de Writers Trail getuigt van het literaire verleden van de stad, waar de bewoners - terecht - trots op zijn. Jonathan Swift, James Joyce, Samuel Beckett, Sean O'Casey, Bernard Shaw: stuk voor stuk geboren en getogen Dubliners.

Het beroemdste boek van Dublin werd echter in de 9e eeuw door Schotse monniken geschreven. Dit "Book of Kells" kunt u in het Trinity College bewonderen: elke dag wordt een bladzijde omgeslagen, 340 dagen lang. De grootste charme van Dublin zijn evenwel de Dubliners zelf. Dubliners zijn gastvrij en vertellen u graag waar u moet zijn voor een goed restaurant of in welke pub die avond Ierse volksmuziek wordt vertolkt. U bent er welkom, in de "singing pubs"!