Hotel Cassidys

Verschillende reismogelijkheden

Centraal gelegen hotel bestaand uit drie prachtige Georgiaanse herenhuizen, op loopafstand van Temple Bar en O'Connell Street. Meer reisinformatie

vanaf € 47 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers
  • Prima service
  • Midden in het centrum

Hotel Cassidys

Centraal gelegen hotel bestaand uit drie prachtige Georgiaanse herenhuizen, op loopafstand van Temple Bar en O'Connell Street.

Ligging
Aan het begin van O'Connell Street, op loopafstand van vele bezienswaardigheden. De levendige uitgaanswijk Temple Bar en de winkelstraat Grafton Street liggen op ca. 10 minuten lopen.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, sfeervolle bar en fitnessruimte. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (103)
De comfortabele kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv, kluisje.

Bijzonderheden
Parkeren bij het hotel, ca. € 12,50 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi
- Fitnessruimte

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 12,50 per nacht
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Dublin in het kort

Dublin kunt u het best te voet verkennen: u volgt eenvoudigweg één van de wandelroutes. De Viking Walk voert u bijvoorbeeld door het middeleeuwse stadscentrum aan de oevers van de Liffey. Terwijl de Writers Trail getuigt van het literaire verleden van de stad, waar de bewoners - terecht - trots op zijn. Jonathan Swift, James Joyce, Samuel Beckett, Sean O'Casey, Bernard Shaw: stuk voor stuk geboren en getogen Dubliners.

Het beroemdste boek van Dublin werd echter in de 9e eeuw door Schotse monniken geschreven. Dit "Book of Kells" kunt u in het Trinity College bewonderen: elke dag wordt een bladzijde omgeslagen, 340 dagen lang. De grootste charme van Dublin zijn evenwel de Dubliners zelf. Dubliners zijn gastvrij en vertellen u graag waar u moet zijn voor een goed restaurant of in welke pub die avond Ierse volksmuziek wordt vertolkt. U bent er welkom, in de "singing pubs"!