Hotel NH Dresden Neustadt

Verschillende reismogelijkheden

Stijlvol hotel met een ligging in de leuke wijk Neustadt! Meer reisinformatie

vanaf € 25 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Gelegen in de leuke wijk Neustadt
 • Gratis wifi
 • Comfortabele kamers
 • Met familiekamers
 • Wellness

Hotel NH Dresden Neustadt

Hotel NH Dresden Neustadt is stijlvol, modern hotel gelegen in de wijk Neustadt. Het historische centrum van Dresden is met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Het hotel beschikt over wellness faciliteiten zoals een sauna, stoombad en fitnessruimte. De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.

Ligging
- Gelegen in Neustadt, op ca. 3 km van het historische centrum van Dresden.
- Op ca. 5 minuten loopafstand vindt u tramhalte Friedenstrasse en op ca. 10 minuten halte Bischofsplatz.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Lounge
- Bar
- Restaurant
- Wellness met o.a. sauna, stoombad en fitness
- Gratis WiFi

Kamers (269)
De kamers van Hotel NH Dresden Neustadt zijn ingericht met een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden, tv, kluisje, minibar en airconditioning. De badkamer heeft een bad of douche, toilet en föhn. Er zijn tevens familiekamers te reserveren.

Inbegrepen
- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 3 per persoon per nacht, ter plaatse te betaling.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)
- Parkeren ca. € 16 per dag (beperkte beschikbaarheid).

Dresden in het kort

Dresden kan met recht “een stad met een verleden” worden genoemd. Als hoofdstad van de welvarende staat Sachsen werd alle rijkdom in en rond Dresden tot uiting gebracht. Zelfs zodanig dat de stad de bijnaam “Florence aan de Elbe” verwierf. De hoogtijdagen van de barok vonden hun weerslag in talloze kerken, kastelen en gebouwen. De Zwinger is daarbij een hoogtepunt, zonder dat de Frauenkirche en de Semperoper mogen worden vergeten. Eén ding is zeker: Dresden zien is een onvergetelijke ervaring!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.