La Prima Fashion

Verschillende reismogelijkheden

Fantastisch gelegen trendy hotel met mooie kamers, een ideale uitvalsbasis om Budapest te ontdekken. Meer reisinformatie

vanaf € 80 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Toplocatie
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers
  • Nabij metrostation

La Prima Fashion

Fantastisch gelegen trendy hotel met mooie kamers, een ideale uitvalsbasis om Budapest te ontdekken.

Ligging
Midden in het historische centrum, in een zijstraat van de beroemde winkelstraat Váci utca en vlakbij de Donau met de Elisabeth-brug. Met metrostation Ferenciek tere op nog geen 5 minuten lopen is hotel La Prima Fashion een uitstekende uitvalsbasis om Budapest te ontdekken.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar, restaurant en sauna (tegen betaling). Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (80)
De stijlvol ingerichte deluxe kamers beschikken over douche, toilet, telefoon, tv, minibar, waterkoker, kluisje en airconditioning.

Bijzonderheden
Openbare garage nabij het hotel, ca. € 16 per dag.

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 16,00 per dag
- Sauna
- Toeristenbelasting
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Budapest in het kort

De "Schöne, blaue Donau" slingert zich dwars door het Hongaarse Budapest en zorgt daardoor voor een tweedeling van de stad. Het hoger gelegen Buda, gesitueerd op en rond de Burchtheuvel en Pest, het lager gelegen stadsdeel op de andere Donau-oever. Diverse bruggen verbinden Buda en Pest met elkaar; de oudste en meest spectaculaire brug is de Kettingbrug.

De Burcht, het meer dan zeven eeuwen oude hart van stadsdeel Buda is een must. Bijna alles hiervan is ooit verwoest geweest, maar met grote liefde in oude staat teruggebracht. En dat resulteert in een wirwar van smalle straten, pleintjes, steegjes en binnenhoven met verrassende doorkijkjes. Natuurlijk mag het Parlementsgebouw aan de oever van de Donau niet worden vergeten. En de enthousiaste bezoeker van Budapest beklimt de Gellértheuvel om daar te genieten van een onvergetelijk panorama over Budapest.