Hotel ROOMbach

Verschillende reismogelijkheden

Modern ingericht 3-sterrenhotel gelegen in de Joodse wijk van Budapest. Meer reisinformatie

vanaf € 40 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Toplocatie
 • Moderne kamers
 • Hoge klantwaardering
 • Gratis wifi
 • Nabij metrostation

Hotel ROOMbach

Hotel ROOMbach heeft een ideale locatie in Boedapest. Het is gelegen in de levendige Joodse wijk met vele restaurants en cafés in de directe omgeving van het hotel. Daarnaast vind je beroemde bezienswaardigheden op loopafstand óf op een directe verbinding met de metro vanaf station Deák Ferenc tér. Naast de toplocatie wordt het hotel gewaardeerd om de goede service van het vriendelijke personeel. De inrichting is kleurrijk en modern en de kamers hebben alle benodigde faciliteiten. Een ideale uitvalsbasis voor een stedentrip Boedapest!

Ligging
- In de levendige Joodse wijk van Budapest Erzsébetváros.
- Bezienswaardigheden zoals de Kettingbrug en de winkelstraat Váci op ca. 15 minuten loopafstand.
- Metrostation Deák Ferenc tér op ca. 5 minuten loopafstand.

Openbaar vervoer naar het centrum:
- Hotel ROOMbach ligt in het centrum.
- Vanaf metrostation Deák Ferenc tér heb je toegang tot 3 metrolijnen. Hierdoor heb je directe verbindingen naar onder andere de wijk Boeda, de Sint Stefanus Basiliek, het Parlementsgebouw, de Hongaarse Opera en het Heldenplein.

Met het vliegtuig:
- Reserveer bij een boeking een privé transfer naar hotel ROOMbach. De rit naar uw accommodatie duurt ca. een half uur. Je kunt dit bij de boeking toevoegen in de stap "extra's".
- Je kunt ook met het openbaar vervoer naar het hotel reizen. Neem vanaf de luchthaven bus 100E in de richting van Deák Ferenc Tér. Stap uit bij deze halte, vanaf hier is het ca. 5 minuten lopen naar Hotel ROOMbach.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Lobby
- Bar
- Ontbijtrestaurant
- Gratis wifi

Kamers (99)
Stijlvolle kamers met:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- kluis
- airconditioning
- badkamer met bad of douche, toilet en föhm

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ter plaatse te betalen ca. € 2,- per persoon per nacht.
- Ontbijt, je kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens een reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Budapest in het kort

De "Schöne, blaue Donau" slingert zich dwars door het Hongaarse Budapest en zorgt daardoor voor een tweedeling van de stad. Het hoger gelegen Buda, gesitueerd op en rond de Burchtheuvel en Pest, het lager gelegen stadsdeel op de andere Donau-oever. Diverse bruggen verbinden Buda en Pest met elkaar; de oudste en meest spectaculaire brug is de Kettingbrug.

De Burcht, het meer dan zeven eeuwen oude hart van stadsdeel Buda is een must. Bijna alles hiervan is ooit verwoest geweest, maar met grote liefde in oude staat teruggebracht. En dat resulteert in een wirwar van smalle straten, pleintjes, steegjes en binnenhoven met verrassende doorkijkjes. Natuurlijk mag het Parlementsgebouw aan de oever van de Donau niet worden vergeten. En de enthousiaste bezoeker van Budapest beklimt de Gellértheuvel om daar te genieten van een onvergetelijk panorama over Budapest.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.