Hotel NH Budapest City

Verschillende reismogelijkheden

Modern hotel met comfortabele kamers in het stadsdeel Pest, op loopafstand van diverse bezienswaardigheden. Meer reisinformatie

vanaf € 37 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Comfortabele kamers
  • Prima service
  • Midden in het centrum
  • Nabij metrostation

Hotel NH Budapest City

Modern hotel met comfortabele kamers in het stadsdeel Pest, op loopafstand van diverse bezienswaardigheden.

Ligging
In het moderne deel van Pest, op steenworp afstand van de Donau en vlakbij het beroemde Parlementsgebouw. Metrostation Nyugati Pályaudvar ligt op ca. 5 minuten lopen van het hotel. In slechts 3 haltes bent u in het hart van historisch Budapest.

Faciliteiten
Receptie, liften, lounge, bar, restaurant, fitnessruimte en sauna. Gratis Wifi in het gehele hotel.

Kamers (160)
Comfortabel en modern, voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv, minibar, waterkoker en airconditioning.

Bijzonderheden
Parkeren bij het hotel, ca. € 25 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi
- Fitnessruimte
- Sauna

Niet inbegrepen
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)
- Parkeren ca. € 25,00 per dag
- Toeristenbelasting

Budapest in het kort

De "Schöne, blaue Donau" slingert zich dwars door het Hongaarse Budapest en zorgt daardoor voor een tweedeling van de stad. Het hoger gelegen Buda, gesitueerd op en rond de Burchtheuvel en Pest, het lager gelegen stadsdeel op de andere Donau-oever. Diverse bruggen verbinden Buda en Pest met elkaar; de oudste en meest spectaculaire brug is de Kettingbrug.

De Burcht, het meer dan zeven eeuwen oude hart van stadsdeel Buda is een must. Bijna alles hiervan is ooit verwoest geweest, maar met grote liefde in oude staat teruggebracht. En dat resulteert in een wirwar van smalle straten, pleintjes, steegjes en binnenhoven met verrassende doorkijkjes. Natuurlijk mag het Parlementsgebouw aan de oever van de Donau niet worden vergeten. En de enthousiaste bezoeker van Budapest beklimt de Gellértheuvel om daar te genieten van een onvergetelijk panorama over Budapest.