Hotel Baross City

Verschillende reismogelijkheden

Gevestigd in een klassiek gebouw in Boedapest, midden tussen leuke winkels en heerlijke eetgelegenheden. Meer reisinformatie

vanaf € 23 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Gratis wifi
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Bij treinstation
  • Midden in het centrum

Hotel Baross City

Het Baross City Hotel is gevestigd in een klassiek gebouw in Boedapest en ligt midden tussen leuke winkels en heerlijke eetgelegenheden.

Ligging
Het hotel is gelegen op korte afstand van het centrum en ligt tegenover treinstation Keleti. Vanaf hier kunt u reizen met de metro, tram of bus.

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, ontbijtruimte en binnenplaats. Gratis internetaansluiting in het gehele hotel.

Kamers (52)
Keurig ingericht met telefoon, bad of douche, toilet, telefoon, tv, minibar en kluisje.

Bijzonderheden
Parkeergelegenheid op loopafstand, ca. € 20 per dag.

Inbegrepen
- Gratis WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 20,00 per dag
- Toeristenbelasting
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Budapest in het kort

De "Schöne, blaue Donau" slingert zich dwars door het Hongaarse Budapest en zorgt daardoor voor een tweedeling van de stad. Het hoger gelegen Buda, gesitueerd op en rond de Burchtheuvel en Pest, het lager gelegen stadsdeel op de andere Donau-oever. Diverse bruggen verbinden Buda en Pest met elkaar; de oudste en meest spectaculaire brug is de Kettingbrug.

De Burcht, het meer dan zeven eeuwen oude hart van stadsdeel Buda is een must. Bijna alles hiervan is ooit verwoest geweest, maar met grote liefde in oude staat teruggebracht. En dat resulteert in een wirwar van smalle straten, pleintjes, steegjes en binnenhoven met verrassende doorkijkjes. Natuurlijk mag het Parlementsgebouw aan de oever van de Donau niet worden vergeten. En de enthousiaste bezoeker van Budapest beklimt de Gellértheuvel om daar te genieten van een onvergetelijk panorama over Budapest.