D8 Hotel

Verschillende reismogelijkheden

Leuk hotel met een centrale ligging, op loopafstand van de Kettingbrug en winkelstraat Váci. Meer reisinformatie

vanaf € 33 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Design
 • Gratis wifi
 • Met familiekamers
 • Midden in het centrum
 • Nabij metrostation

D8 Hotel

D8 Hotel is een centraal gelegen hotel in Budapest met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het heeft een moderne inrichting en een toplocatie in de wijk Lipótváros met vele bezienswaardigheden op loopafstand. In het hotel vind je een gezellige lobbybar waar je even kunt bijkomen van een dag de stad te hebben ontdekt. De kamer zijn van alle gemakken voorzien en zijn functioneel en modern ingericht. Er zijn tevens kamers te reserveren met een extra slaapvertrek, handig voor gezinnen!

Ligging
- In het centrum van Budapest.
- Metrostation Vörösmarty tér op ca. 5 minuten loopafstand.
- Bezienswaardigheden zoals de Kettingbrug, Sint Stefanusbasiliek en het parlementsgebouw op loopafstand van D8 Hotel. Ook de winkelstraat Váci is te voet te bereiken.

Met het vliegtuig:
- Reserveer een privé transfer naar uw accommodatie. De rit naar D8 Hotel duurt ca. een half uur. Je kunt dit bij de boeking toevoegen in de stap "extra's".
- Je kunt ook met het openbaar vervoer vanaf de luchthaven naar D8 Hotel reizen. Neem bus 200E en metrolijn M3. Totale reistijd ca. 1 uur.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Bar
- Ontbijtruimte
- Gratis wifi

Kamers (121)
De moderne kamers beschikken over:
- een 2-persoonsbed of twee losse bedden
- telefoon
- TV
- badkamer met bad of douche, toilet en föhn
Er zijn tevens familiekamers te reserveren.

Inbegrepen
- Gratis wifi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 1,50 per persoon per nacht.
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Budapest in het kort

De "Schöne, blaue Donau" slingert zich dwars door het Hongaarse Budapest en zorgt daardoor voor een tweedeling van de stad. Het hoger gelegen Buda, gesitueerd op en rond de Burchtheuvel en Pest, het lager gelegen stadsdeel op de andere Donau-oever. Diverse bruggen verbinden Buda en Pest met elkaar; de oudste en meest spectaculaire brug is de Kettingbrug.

De Burcht, het meer dan zeven eeuwen oude hart van stadsdeel Buda is een must. Bijna alles hiervan is ooit verwoest geweest, maar met grote liefde in oude staat teruggebracht. En dat resulteert in een wirwar van smalle straten, pleintjes, steegjes en binnenhoven met verrassende doorkijkjes. Natuurlijk mag het Parlementsgebouw aan de oever van de Donau niet worden vergeten. En de enthousiaste bezoeker van Budapest beklimt de Gellértheuvel om daar te genieten van een onvergetelijk panorama over Budapest.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.