Hotel Casual Bilbao Gurea

Verschillende reismogelijkheden

Geweldig gelegen kleinschalig hotel. Met zeer vriendelijk personeel dat u graag meer vertelt over de stad! Meer reisinformatie

vanaf € 28 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Familievriendelijk
 • Kleinschalig
 • Toplocatie
 • Gratis wifi
 • Met familiekamers

Hotel Casual Bilbao Gurea

Geweldig gelegen kleinschalig hotel. Met zeer vriendelijk personeel dat u graag meer vertelt over de stad!

Ligging
In het historische centrum (Casco Viejo) op slechts 50 m afstand van de Kathedraal. Op ca. 20 minuten loopafstand van het Guggenheim museum. Het treinstation Abando vindt u op ca. 250 m afstand. In de directe omgeving zijn vele winkels, gezellige restaurants en bars te vinden.

Faciliteiten
Receptie, lift (niet naar alle verdiepingen), gratis Wifi in het gehele hotel, fietsverhuur, algemene ruimte met zitjes en algemeen gebruik van o.a. een koelkast, magnetron, serviesgoed, koffie/snack-automaat (tegen betaling) en computer.

Kamers (26)
De nette compacte kamers beschikken over een badkamer met bad of douche, föhn en toilet, telefoon, tv en airconditioning.

Bijzonderheden
Parkeergelegenheid op loopafstand, ca. € 18 per dag.

Inbegrepen
- WiFi

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 18,00
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

Bilbao in het kort

De grootste stad van Baskenland heeft heel wat te bieden. Begin jaren ’80 was Bilbao toeristisch gezien nog niet echt populair. De stad heeft zeer veel gedaan om meer publiek te trekken. En dat is zeker gelukt. Vooral de komst van het Guggenheim museum zorgt voor een enorme toeristen stroom. Het opvallende met titanium bekleedde gebouw van Frank O. Gery is werkelijk prachtig, er worden werken getoond van o.a.Picasso, Matisse en Mondriaan. Er zijn uiteraard nog vele andere bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de gotische Santiago kathedraal en de grootste overdekte markt (mercado de la Ribera) van Spanje. U kunt ook heerlijk door de sfeervolle oude stad wandelen met kleine winkeltjes en terrasjes waar u de heerlijke pintxos (tapas) kunt proeven. Laat u verrassen door deze geweldige stad tijdens uw stedentrip naar Bilbao!

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.