Hotel Suizo

Verschillende reismogelijkheden

Gunstig gelegen hotel gelegen in de levendige Gotische wijk. Meer reisinformatie

vanaf € 87 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
  • Toplocatie
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Comfortabele kamers
  • Prima service
  • Nabij metrostation

Hotel Suizo

Gunstig gelegen hotel gelegen in de levendige Gotische wijk.

Ligging
Midden in de Gotische Wijk nabij de Ramblas en de Plaza de Catalunya. Op ca. 200 m van de indrukwekkende kathedraal van Barcelona. Metrostation Jaume 1 op ca. 20 m.

Faciliteiten
- Receptie
- Lift
- Bar/cafetaria
- Ontbijtruimte
- Wifi

Kamers (60)
Alle kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, telefoon, tv, airconditioning, kluisje (tegen betaling), gratis wifi en minibar.

Bijzonderheden
U kunt ontbijt bijboeken. Toeristenbelasting ca. € 0,75 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).

Inbegrepen
- Wifi

Niet inbegrepen
- Toeristenbelasting ca. € 0,75 per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

 

Een stedentrip naar Barcelona

Voor het maken van een stedentrip is Barcelona al jaren immens populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwweken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes terassen en restaurantjes elkaar af.