Hotel Silken Gran Havana

Verschillende reismogelijkheden

Elegant hotel gevestigd in het prachtige Casa Fradera uit 1882. Het vriendelijke personeel en het heerlijke dakterras maken het hotel zeker tot een aanrader! Meer reisinformatie

vanaf € 44 per persoon

of

Plattegrond

Plattegrond

Toon legenda
 • Luxe
 • Toplocatie
 • Gratis wifi
 • Comfortabele kamers
 • Met zwembad

Hotel Silken Gran Havana

Elegant hotel gevestigd in het prachtige Casa Fradera uit 1882. Het vriendelijke personeel en het heerlijke dakterras maken het hotel zeker tot een aanrader!

Ligging
Op ca. 5 minuten loopafstand van de Paseig de Gracia en op ca. 12 minuten loopafstand de Plaza de Catalunya. Metrostatio Girona op ca. 200 m afstand.

Faciliteiten
Receptie, lift, lobby, gratis internetaansluiting in het gehele hotel, bar 'La Cúpula', restaurant 'Grand Place', sauna, dakterras met bar, zonneterras en zwembad (seizoensgebonden).

Kamers (145)
De mooie kamers beschikken over een badkamer met bad of douche, föhn en toilet, telefoon, tv, kluisje, minibar en airconditioning. U kunt ook voor een clubkamer kiezen. Hier vindt u heerlijke warmen badjassen en slippers in de badkamer en heeft u toegang tot de executive lounge waar een Nespresso-apparaat, zoete deegwaren en internationale kranten te vinden zijn.

Bijzonderheden
Parkeergelegenheid, ca. € 25 per dag. Toeristenbelasting ca. € 1,25 per persoon per nacht (betaling ter plaatse).

Inbegrepen
- WiFi
- Zwembad

Niet inbegrepen
- Parkeren ca. € 25,00 per dag
- Toeristenbelasting ca. € 1,25 per persoon per nacht (betaling ter plaatse)
- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

 

Een stedentrip naar Barcelona

Voor het maken van een stedentrip is Barcelona al jaren immens populair bij de Nederlandse vakantieganger, en dat is niet voor niets! Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwweken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grooste openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes terassen en restaurantjes elkaar af.

Gelukkig ontvangen we dagelijks meldingen dat onze accommodaties langzamerhand hun deuren weer openen en gasten kunnen ontvangen. Dat is goed nieuws! Het virus heeft er wél voor gezorgd dat accommodaties vanuit de overheid protocollen en regels moeten hanteren die uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk moeten maken. Dat betekent dat er wijzigingen zullen zijn in het wel, niet of beperkt aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten. Zo kan het zijn dat een zwembad beperkt geopend is of helemaal gesloten, het ontbijt of diner anders worden aangeboden of de schoonmaak van uw kamer of appartement niet meer dagelijks wordt gedaan.

Tijdens bus- en vliegreizen zal het gebruik van mondkapjes mogelijk verplicht worden en tijdens onze busreizen zullen er regels zijn met betrekking tot in- en uitstappen, tussenstops, roulatieschema enz. Op onze website en in de reisbescheiden zullen we u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

De volgende maatregelen zijn voor iedereen van kracht

 1. Houd altijd de afstand aan die in het land van kracht is. Draag een mondkapje daar waar dit niet mogelijk is.
 2. Regelmatig goed en uitgebreid handen wassen
 3. Hoesten en niezen in de elleboog
 4. Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg
 5. Vermijd handen schudden
 6. Blijf thuis indien u een van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
 7. Blijf thuis als iemand in uw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 8. Lees vooraf de specifieke maatregelen van uw reisorganisatie
 9. Volg altijd de specifieke maatregelen en aanwijzingen van personeel dat optreedt namens de reisorganisatie
 10. Betaal met pin of contactloos/mobiel

Hier vindt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie wat vaker op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen naar en in het buitenland.